Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Με απειλές εναντίον της Ελλάδας η τουρκική φιέστα του Ερντογάν για την 2η επέτειο του στημένου πραξικοπήματος!

Με απειλές εναντίον της Ελλάδας η τουρκική φιέστα του Ερντογάν για την 2η επέτειο του στημένου πραξικοπήματος!

Γιορτές και πανηγύρια είχανε χθες στην Τουρκία για την 2η επέτειο του στημένου πραξικοπήματος, με το οποίο ξεκίνησε η μετάλλαξη του Ερντογάν σε σουλτάνο και της Τουρκίας σε Ισλαμικό Χαλιφάτο.
Πέρα από τις γραφικότητες των εορτασμών και τους λεκτικούς βερμπαλισμούς του ίδιου του σουλτάνου, η γιορτή περιελάμβανε και ευθείες απειλές εναντίον της Ελλάδος με φόντο την υπόθεση των τούρκων στρατιωτικών.

Ιδού τι είπε ο Ερντογάν: «Το πραξικόπημα μας έδειξε ποιοι είναι οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές. Έχουμε δυνατή μνήμη. Μπορεί να μην λέμε συχνά τι περάσαμε, αλλά ποτέ δεν το ξεχνάμε. Μας έδειξε την υποκρισία. Ξέρουμε ποιοι προσευχήθηκαν εκείνο το βράδυ για εμάς και ποιοι για την επιτυχία του FETO. Στο τέλος θα θυμόμαστε τη σιωπή όσων θεωρούσαμε φίλους μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όσους προστάτεψαν τους πραξικοπηματίες μετά τη 15η Ιουλίου. Ξέρουμε ποιος συνεργάστηκε με ποιον!».
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι ο Ερντογάν δεν… ησύχασε μετά την εκλογή του, όπως περίμεναν και προπαγάνδιζαν οι ταγοί του καθεστώτος στην Ελλάδα. Επίσης βλέπουμε ότι δεν χαμπαριάζει από τους τεμενάδες που του κάνουν τα συριζοκαμμένα γιουσουφάκια του, που του κάνουν όλα τα χατίρια.
Ο μόνος τρόπος που τόσο η Ελλάδα, όσο και η Ευρώπη μπορεί να συνδιαλέγει με τους τούρκους είναι με την μόνη διπλωματία που καταλαβαίνουν, αυτή των κανονιοφόρων, όπως είχε τονίσει προ μηνών σε συνέντευξή του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
Όσο παριστάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν, τόσο η Ελλάδα, όσο και η Ευρώπη θα πηγαίνουν από ήττα σε ήττα απέναντι σε μία διαρκώς αποθρασυνόμενη τουρκία.