Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Γ. Γερμενής: Η ιθαγένεια δεν δίνεται - Έλληνας γεννιέσαι! BINTEO

Στην επιτροπή δημόσιας διοίκησης μίλησε ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών Γεώργιος Γερμενής, αναφορικά με το πρόγραμμα «Κλεισθένης» και την μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της τοπικής αυτοδιοίκησης.



Όσον αφορά τις διατάξεις του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια και την πολιτογράφηση, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η ιθαγένεια δεν χαρίζεται από καμιά εξουσία. Μάλιστα, σημείωσε την ανθελληνική τακτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε χιλιάδες λαθρομετανάστες, την στιγμή που η χώρα μαστίζεται από την υπογεννητικότητα.
Ακόμα, προσέθεσε ότι με αυτό το νομοσχέδιο ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να συγκεντρώσει όλες τις εξουσίες στην κεντρική διοίκηση, ώστε όλες οι αποφάσεις, ακόμα και σε τοπικό επίπεδο, να ελέγχονται από την κυβέρνηση.
Σχετικά δε με τα δημοψηφίσματα, ο Γεώργιος Γερμενής τόνισε ότι για τα μνημόνια, την Μακεδονία μας και τόσα άλλα θέματα δεν έγινε δημοψήφισμα, ενώ στο μοναδικό δημοψήφισμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο πρωθυπουργός μετέτρεψε το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων σε υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους.