Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Απάντηση στον Τσίπρα: Είναι η οργή του Λαού για την Μακεδονία και όχι… αντισυγκεντρώσεις! ΒΙΝΤΕΟ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος από βουλή: Ο πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής δεν θα περάσει!
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας. Αρχικά ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος υπενθύμισε στην κ. Φώφη Γεννηματά που ζήτησε την κατάργηση της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ ότι υπερψηφίστηκε επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ με ολέθριες συνέπειες για το Έθνος μας.
Σχετικά με τα όσα ανέφερε ο Τσίπρας για τα περί αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας των πολιτών από την διακυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ παρουσίασε στοιχεία από πρόσφατη πολιτική έρευνα σύμφωνα με την οποία οι λέξεις που εκφράζουν τον Έλληνα για το παρόν και το μέλλον είναι ο φόβος, η ντροπή και η οργή.
Όσον αφορά τις πορείες διαμαρτυρίας που γίνονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, τις οποίες κατήγγειλε ο Τσίπρας, τόνισε πως είναι η οργή των Ελλήνων ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονία μας!

Σχετικά με τις αντισυγκεντρώσεις που ανέφερε ο Τσίπρας τόνισε πως η νεολαία του Σύριζα και οι παρακρατικοί ψευτοαντιεξουσιαστές είναι αυτοί που τις διοργανώνουν συνέχεια κατά της Χρυσής Αυγής και κατά των συλλαλητηρίων.
Η Χρυσή Αυγή σημείωσε πως δεν είναι ούτε με τον Σύριζα, ούτε με την Νέα Δημοκρατία είναι με την Ελλάδα, την τιμή, την αξιοπρέπεια και αγωνίζεται γι ‘αυτό . Μάλιστα υπενθύμισε στον Μητσοτάκη ότι μαζί με τον Σύριζα ψήφισε το τρίτο μνημόνιο, το νόμο για το τζαμί και ανέφερε τα λεγόμενα του Μοσκοβισί που εκθείασε την ΝΔ για την στάση της τον Αύγουστο του 2015.
Επιπλέον αναρωτήθηκε για την κριτική της ΝΔ προς τον Σύριζα, για τις μειώσεις στις συντάξεις και όλα όσα καταγγέλλει, τι θα κάνει ο Μητσοτάκης εάν γίνει κυβέρνηση, θα τα αλλάξει όλα αυτά;
Στη συνέχεια ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος κατήγγειλε τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την συζήτηση της πρόταση δυσπιστίας από σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο, τονίζοντας ότι όλοι μαζί είναι το κόμμα των πολιτικών κομμάτων που εξυπηρετούν τον ξένο παράγοντα και το μεγάλο κεφάλαιο.
Επίσης, κατήγγειλε την αριστερή χούντα που ποδηγετεί την κοινή γνώμη στην Ελλάδα εδώ και δεκατίες έχοντας απέναντί της μια ψευτοδεξιά που λέει ότι σέβεται και τιμάει τους αγώνες της, που βλέπει παντού «φασίστες» και «ναζιστές» να διαμαρτύρονται για την συμφωνία των Πρεσπών.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως είναι ο κυρίαρχος ελληνικός λαός που αντιδρά και τον οποίο τρέμει η κυβέρνηση και δεν δέχεται να κάνει δημοψήφισμα για να φανεί εάν θέλει την συμφωνία των Πρεσπών ή όχι.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην πρόσφατη πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης με την οποία έδωσε διέξοδο στους βουλευτές των ΑΝΕΛ καθώς δεν είχαν ένα και μοναδικό θέμα, το θέμα της Μακεδονία μας. Σχετικά με την συμφωνία των Πρεσπών τόνισε πως μόνο η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί με επιστολή προς τους διεθνείς οργανισμούς πως θα καταργήσει αυτή την προδοτική συμφωνία καλώντας παράλληλα την Νέα Δημοκρατία να κάνει το ίδιο.
«Όσο υπάρχουν Έλληνες, όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή δεν θα αναγνωριστεί ποτέ το όνομα Μακεδονία στους σλάβους των σκοπίων, η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε πως η κυβέρνηση της αριστεράς ξέχασε τα νιάτα της, τότε που φώναζαν «φονιάδες των λαών αμερικάνοι» και τώρα είναι οι εκλεκτοί των ΗΠΑ και της Μέρκελ.
Ακολούθως αναφέρθηκε σε ζητήματα της οικονομίας τονίζοντας ότι η κυβέρνηση υποθήκευσε την χώρα στους διεθνείς τοκογλύφους μέχρι το 2060 και παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για να ανακάμψει η χώρα.
Κλείνοντας τόνισε πως η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ είναι κυβέρνηση μειοψηφίας και πρέπει άμεσα να παραιτηθεί, μοναδική ελπίδα των Ελλήνων είναι η Χρυσή Αυγή που θα ανατείλει στην πατρίδα και θα φέρει ένα νέο Ελληνικό ήλιο.