Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ

Πλήθος Συναγωνιστών το απόγευμα του Σαββάτου  στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Συναγωνιστή Α' Πειραιώς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  Νικόλαο Κούζηλο  για την Νέα Τάξη Πραγμάτων. 








Ο Συναγωνιστής Κούζηλος πριν την προγραμματισμένη του ομιλία έκανε μια μικρή αναφορά στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Δυτική και Ανατολική Αττική ,  όπου έριξε την ευθύνη στην ανεκδιήγητη και ανεύθυνη κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ καθώς και στην περιφερειακή αρχή της νομαρχίας Αττικής. Η νέα τάξη πραγμάτων τόνισε ο Συναγωνιστής, έχει σαν στόχο την διάλυση των εθνών καθώς και τις παραδόσεις, του κάθε Έθνους. Θέλουν τον κόσμο μια άμορφη μάζα, ώστε να μπορούν να τον κυβερνούν και να τον καθ υποτάξουν, χωρίς καμία μορφή αντίστασης. 



Θέλουν τα Έθνη σύγχρονους δούλους, για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους. Ιδιαίτερα επισήμανε ο Συναγωνιστής, θέλουν να  υποτάξουν το Ελληνικό Έθνος και αναφέρθηκε σε αυτά που είχε πει ο Κισινγκερ για τους Έλληνες. Χρέος του κάθε Έλληνα Εθνικιστή και ιδιαίτερα του  κάθε Χρυσαυγίτη και Χρυσαυγίτισας είναι να αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις εναντίον της Εθνοκτόνου νέας τάξης πραγμάτων που προσπαθούν να επιβάλουν σκοτεινά κέντρα αποφάσεων.