Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Αν είναι δυνατόν! Οι προδότες του Σύριζα θέλουν να πάνε σε εκδήλωση για τον Τέλλο Άγρα, αλλά φοβούνται μην τους γιουχάρουν!

Αν είναι δυνατόν! Οι προδότες του Σύριζα θέλουν να πάνε σε εκδήλωση για τον Τέλλο Άγρα, αλλά φοβούνται μην τους γιουχάρουν!

Ανακοίνωση ότι… φοβούνται έβγαλε ο Κατρούγκαλος και δύο βουλευτές του Σύριζα αναφορικά με την θέλησή τους να παραστούν σε εκδηλώσεις για τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα Τέλλο Άγρα.
Στην δήλωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Και οι τρεις μας θέλαμε πολύ να συμμετέχουμε στα «Αγαπήνεια 2018», να τιμήσουμε τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα καπεταν Τέλλο Άγρα και να συζητήσουμε με τους συμπολίτες μας τις απόψεις και τις αντιρρήσεις τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών και γιατί εμείς τη θεωρούμε εθνικά ωφέλιμη.
Πώς είναι δυνατόν να γίνει όμως κάτι τέτοιο, όταν στο ίδιο το πρόγραμμα της εκδήλωσης εκ των προτέρων γίνεται λόγος για «εθνική μειοδοσία της 17ης Ιουνίου 2018»;
Είναι μεγάλο το ολίσθημα και ακόμη μεγαλύτερη η ευθύνη της δημοτικής αρχής για την προσπάθεια αυτή διχασμού των δημοτών της Τριφυλίας. Οι εκδηλώσεις μνήμης έχουν σκοπό να κάνουν την ιστορία σχολείο, όχι αρένα μίσους ή φυλακή συνειδήσεων. Κακές υπηρεσίες προσφέρουν όσοι στάζουν το δηλητήριο του διχασμού, παίζοντας πολιτικά παιχνίδια που πολλές φορές τα πλήρωσε πανάκριβα ο τόπος»
Εμείς, τώρα, τι να πούμε; Η ιστορία του Τέλλου Άγρα, ο οποίος πολέμησε με απαράμιλλο ηρωισμό τους κομιτατζήδες βουλγαρόφρονες, που θέλανε την Μακεδονία, απαντά με τον πρέποντα τρόπο στους προδότες συριζαίους που 111 μετά τον θάνατο, διά απαγχονισμού από τους βούλγαρους, παρέδωσαν την Μακεδονία στους απογόνους των κομιτατζήδων και θέλουν και να πάνε σε εκδήλωση για την μνήμη του Μακεδονομάχου!
Έχει άραγε πάτο το θράσος των συριζαίων; Από ό,τι φαίνεται όχι!