Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Εθνικιστικός παλμός στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στον Ωρωπό - Φωτορεπορτάζ

Στην κατάμεστη πλατεία Ηρώων στην Σκάλα Ωρωπού πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Εκατοντάδες κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής παρά την ζέστη και την θλιβερή αντισυγκέντρωση μερικών ταλαίπωρων αριστεριστών έδωσαν δυναμικό παρόν στην συγκέντρωση.
Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Αρχηγό και τους εκπροσώπους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και παράλληλα να ενημερωθούν για το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.
Το κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος αναφέρθηκε στην ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής την οποία δεν μπορούν να κρύψουν πλέον ούτε οι δημοσκόποι.  
Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας τόνισε πως η μόνη δύναμη που μπορεί να αντιμετωπίσει την κομμουνιστική λαίλαπα και τον Σύριζα είναι η Χρυσή Αυγή καθώς η ψοφοδεξιά ΝΔ έχει αποδείξει με τις ψηφοφορίες στην βουλή ότι έχει στηρίξει όλα τα αντεθνικά νομοθετήματα της κυβέρνησης.
Καταχειροκροτούμενος ανέβηκε στο βήμα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος ο οποίος αρχικά συνεχάρη όλους τους συναγωνιστές και φίλους του Λαϊκού Συνδέσμου που βρέθηκαν στην σημερινή συγκέντρωση δείχνοντας τι θα πει αντίσταση ενάντια στην τρομοκρατία των ψευτοδημοκρατών που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μην πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση.
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι οι βουλευτές και υπουργοί των Σύριζα-Ανέλ δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν σε καμιά της γωνιάς της Ελλάδος, αφού σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός τους αποδοκιμάζει για την προδοσία της Μακεδονίας μας. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε προδοτική την συμφωνία των Πρεσπών και τόνισε ότι πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί ώστε αυτή η συμφωνία να μην περάσει.   
Σημείωσε πως στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία οι βουλευτές της ΝΔ ήταν απόντες και ο Συνασπισμός και το ΚΚΕ ήταν ενάντια στις συγκεντρώσεις και αποκαλούσαν από τότε τους σκοπιανούς, «Μακεδόνες». «Πιστεύουν ότι το 35% που συγκυριακά τους έφερε στην εξουσία είναι αριστεροί, όμως κάνουν λάθος και θα το διαπιστώσουν στις επόμενες εκλογές που θα πέσουν κάτω και από το 20%» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Κλείνοντας ο Ν. Γ. Μιχαλοκιάκος κάλεσε όλους συναγωνιστές και τους φίλους του Λαϊκού Συνδέσμου να είναι δίπλα στους αγώνες της Χρυσής Αυγής και τότε η νίκη θα έρθει!
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.