Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Απύθμενο θράσος Φίλη: «Τραμπούκοι και παρακρατικοί όσοι συμμετείχαν στα συλλαλητήρια»! ΒΙΝΤΕΟ



Με το γνωστό θράσος που διακατέχει τόσο αυτόν όσο και τους λοιπούς «σαλταδόρους» της εξουσίας στην «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, ο Νίκος Φίλης δεν δίστασε, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, να επιτεθεί στον Ελληνικό Λαό για την συμμετοχή του στα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία ΜΑΣ.




Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για ομάδες «τραμπούκων» και «παρακρατικούς θύλακες», που δεν έχουν «κανένα ντέρτι με την Μακεδονία»! Με απλά λόγια, όλοι όσοι συμμετείχαν στα Συλλαλητήρια των τελευταίων ημερών για την Μακεδονία ΜΑΣ, που πραγματοποιήθηκαν σ’ όλη την Ελληνική Επικράτεια, είναι «τραμπούκοι» και «παρακρατικοί».
Κι ας πρόκειται (και) για γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους. Είναι σαφές ότι για τον γυμνάζοντα εντατικά την άνω και κάτω γνάθο πρώην υπουργό Παιδείας Φίλη δεν έχουν δικαίωμα οι Έλληνες να έχουν άλλη άποψη απ’ αυτήν του εθνομηδενιστικού σιναφιού, στο οποίο κι αυτός συμμετέχει. Αναρωτιόμαστε πάντως πώς θα χαρακτήριζε αυτούς που κάνουν αντισυγκεντρώσεις στα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία ΜΑΣ.
Προφανώς, δεν τους θεωρεί ούτε «τραμπούκους» ούτε «παρακρατικούς», αφού είναι πολύ πιθανόν σ’ αυτές τις αντισυγκεντρώσεις να μετέχουν και (πολύ) συγγενικά πρόσωπα υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ρωτήσει τον «σύντροφο» Σκουρλέτη, ίσως κάτι παραπάνω και να του πει επ’ αυτού
Για τον Φίλη, οι μόνες συγκεντρώσεις στις οποίες οφείλουν να συμμετάσχουν οι Έλληνες είναι αυτές για συμπαράσταση σε κατηγορούμενους για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, με το παγκόσμιο πρωτότυπο να γνωρίζουμε μόνο τα μικρά τους ονόματα και όχι τα επίθετα (περίπτωση «Ηριάννας» και «Περικλή»).
Μπορεί ο ίδιος να έγινε αποδέκτης φραπέδων και νερών, όταν πήγε σε μια τέτοιου είδους συγκέντρωση, αλλά σ’ αυτήν την περίπτωση δεν μίλησε για «τραμπούκους»… Αντιθέτως, τώρα φροντίζει να απασφαλίζει το στόμιο του βόθρου και έτσι το στόμα του ξεχειλίζει από ύβρεις εναντίον του απλού Ελληνικού Λαού, τον οποίο ο ίδιος και η παρεούλα του ουδέποτε κατάλαβαν.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ