Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Η «Συμφωνία των Πρεσπών» σαρώνει και τα βιβλία της Ιστορίας!

Η «Συμφωνία των Πρεσπών» σαρώνει και τα βιβλία της Ιστορίας!
Σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 5 της συμφωνίας των Πρεσπών θα συγκροτηθεί διεπιστημονική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η οποία θα αναλάβει να αναθεωρήσει τα βιβλία της ιστορίας τόσο της Ελλάδας, όσο και των Σκοπίων.



Όπως, βεβαίως, γνωρίζουμε από την ανάλογη επιτροπή που υπάρχει για τα βιβλία ιστορίας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας ή Ελλάδας και Τουρκίας, είναι απολύτως βέβαιο πως οι αλλαγές θα αφορούν ΜΟΝΟ τα ελληνικά σχολικά εγχειρίδια και όχι των «γειτόνων» μας, οι οποίοι θα συνεχίσουν να ασχημονούν εις βάρος της χώρας μας.
Τι αλλαγές προμηνύονται, όμως; Το βέβαιο είναι ότι ο Μακεδονικός Αγώνας και οι ήρωές του θα βρεθούν στο στόχαστρο τόσο των σκοπιανών, όσο και των συριζαίων, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να σβήσουν από την μνήμη αυτούς που τσάκισαν τους πολιτικούς προγόνους των «συντρόφων» του ΣΝΟΦ και του ΚΚ€, τους κατσαπλιάδες κομιτατζήδες.
Από κει και πέρα αναμένεται σαφέστατα ο Μέγας Αλέξανδρος και η Αυτοκρατορία του να αρχίσουν να αναφέρονται ως «πανανθρώπινη κληρονομιά» και όλα αυτά τα φαιδρά που συνήθως λένε οι ουραγοί της παγκοσμιοποίησης.
Συνεπώς, οι Έλληνες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για επέκταση των συνεπειών της προδοσίας που συνετελέσθη στις Πρέσπες, μία επέκταση που σίγουρα θα προσπαθήσει να φτάσει μέχρι και τα παιδιά μας! Άλλωστε, οι προδότες συριζαίοι έχουν ήδη αποδείξει ότι δεν διαθέτουν ούτε ιερό, ούτε όσιο, ούτε πρόκειται να διστάσουν ακόμα και να εκμαυλίσουν αθώες ψυχές διαχέοντας το ιδεολογικό δηλητήριό τους. 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!