Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Σαρώνει η Χρυσή Αυγή σε όλη την Ελλάδα! 11,41% με αναγωγή, τεράστια διαφορά από το κλεφτοΠαΣοΚ!

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Σαρώνει η Χρυσή Αυγή σε όλη την Ελλάδα! 11,41% με αναγωγή, τεράστια διαφορά από το κλεφτοΠαΣοΚ!

Είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγη ώρα η δημοσκόπηση της Κάπα Research για την εφημερίδα «Έθνος». Θυμίζουμε ότι χθες είχε δημοσιευτεί η εκτίμηση ψήφου της συγκεκριμένης εταιρείας για την Πελοπόννησο και έδινε στην Χρυσή Αυγή 11%! Παρομοίως στην Κρήτη έδειχνε σχεδόν διπλασιασμό των ποσοστών της Χρυσής Αυγής σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του 2015.

Η συγκεκριμένη έρευνα που βρίθει ποιοτικών στοιχείων προς μελέτη, λοιπόν, δείχνει στην πρόθεση ψήφου πρώτη την Νέα Δημοκρατία με 23,3% και δεύτερο τον Σύριζα με 17,8%. Ξεκάθαρα τρίτη είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 8,7%, ενώ ακολουθεί το ΠαΣοΚ με 6,9%. Τελευταίο κόμμα που εισέρχεται στην Βουλή είναι το ΚΚ€ με ποσοστό 5,7%, ενώ η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δίνει ελπίδες και στο κόμμα Λεβέντη με ποσοστό 2,6%. Όλοι οι άλλοι είναι πολύ χαμηλότερα και είναι βέβαιο ότι θα μείνουν εκτός Βουλής.
Στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση σπάει η «παράδοση» της δημοσίευσης ποσοστών με αναγωγή. Αυτό είναι απολύτως δικαιολογημένο, αφού με την πρέπουσα αναγωγή τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής εκτοξεύονται στο 11,41%!
Κοιτώντας τα ποιοτικά στοιχεία της δημοσκοπήσεως γίνεται αντιληπτό ότι η Χρυσή Αυγή παρότι έχει εκτοξευτεί δημοσκοπικά δεν βρίσκεται ούτε καν κοντά στο ταβάνι της. Το πρώτιστο ζήτημα στο οποίο θέλουν να εναντιωθούν οι πολίτες με την ψήφο τους αναδεικνύεται η προδοσία της Μακεδονία μας με ποσοστό 41% (!), πεδίο που δεν δείχνει να μπορεί να εκμεταλλευτεί η Νέα Δημοκρατία, αφού οι πολίτες εκτιμούν σε πλειοψηφικό ποσοστό (56%) ότι θα διατηρήσει και θα επικυρώσει την «Συμφωνία των Πρεσπών» αν γίνει κυβέρνηση.
Είναι σαφές ότι το πολιτικό σύστημα, παρά την σπουδή του να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή ακόμα και με παράνομα και καταχρηστικά μέτρα, αρχίζει να βλέπει από τώρα τα δάκρυα να κυλάνε από τους τηλεσχολιαστές και τους κομματανθρώπους για την γιγάντωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος σε ολόκληρη την Ελλάδα.