Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Χούντα ΣΥΡΙΖΑ: Απαγορεύεται η χρήση του όρου λαθρομετανάστες! Είναι “πρόσφυγες”... BINTEO

Χούντα ΣΥΡΙΖΑ: Απαγορεύεται η χρήση του όρου λαθρομετανάστες! Είναι “πρόσφυγες”... BINTEO

Η κυβέρνηση των μπολσεβίκων ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τον αυταρχικό της χαρακτήρα και ότι λειτουργεί ως αστυνομία σκέψης προς εκπλήρωση των επιταγών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Τσίπρας και Καμμένος έχουν πλήρως καταρρεύσει μετά την προδοσία της Μακεδονίας και την καταστροφική διακυβέρνηση της Χώρας και το μόνο στο οποίο μπορούν να ελπίζουν είναι οι "νέοι" ψηφοφόροι τους, δηλαδή οι λαθρομετανάστες. Γιατί Έλληνας να τους στηρίξει δεν υπάρχει κανείς!
Σε συνέχεια των παροχών, λοιπόν, που δίνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους λαθρομετανάστες, μετά την δωρεάν σίτιση, στέγαση, τα επιδόματα και την εύρεση εργασίας έρχεται και η "επικοινωνιακή θωράκιση" με την απαγόρευση σε οποιονδήποτε να χρησιμοποιεί τον όρο λαθρομετανάστες.

Έτσι, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Κοινωνική" με έγγραφο του ο Κοντονής απαγορεύει την χρήση του όρου λαθρομετανάστες για όλους αυτούς που έρχονται στην Πατρίδα μας απρόσκλητοι, παραβιάζοντας τα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορα της Χώρας. Οι δόκιμοι όροι είναι: "παράτυπα εισερχόμενος στην χώρα", "μετανάστης", "οικονομικός μετανάστης", "πρόσφυγας" ή "αιτών άσυλο".
Όπως και να το διατυπώσετε κύριοι των Σύριζα-Ανέλ η ουσία δεν αλλάζει: Είναι λαθρομετανάστες! Παραβιάζουν τα σύνορα και εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα! Εξάλλου όπως σημειώνει και ο Μπαμπινιώτης στο λεξικό του (σελ. 754) η λέξη λαθρομετανάστης και λαθρομετανάστευση καταγράφεται από το 1871!
Όσο για την υποκρισία των εθνομηδενιστών αναφορικά με την χρήση των όρων θυμίζουμε πως πρώτος ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος είχε καταδείξει τα ψέμματα του "συνταγματικού τόξου" για τον όρο "λαθρομετανάστες", καθώς σε σχετική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 2 Μαρτίου 2016 είχε αποκαλύψει πως η συγκεκριμένη ορολογία είναι η επίσημη φρασεολογία στα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.