Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Πανηγύρια Σκοπιανών για την προδοσία Τσίπρα - Καμμένου: Μας παρέδωσαν άνευ όρων την Μακεδονία!

Πανηγύρια Σκοπιανών για την προδοσία Τσίπρα - Καμμένου: Μας παρέδωσαν άνευ όρων την Μακεδονία!

Με το σκοπιανικό δημοψήφισμα να επίκειται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ξεκίνησε ήδη το ξεγύμνωμα της προδοσίας των Τσιπροκαμμένων, αφού μοιραία οι σκοπιανοί θα αρχίσουν να αποκαλύπτουν τα σημεία της «συμφωνίας» - προδοσίας, που οι κυβερνώντες επιμελώς προσπαθούν να κρύψουν.
Η αρχή γίνεται με την εν είδει φυλλαδίου πρώτη διαφημιστική ενέργεια της σκοπιανικής κυβερνήσεως, η οποία αναδεικνύει τον διπλωματικό τους θρίαμβο (και αντίστοιχη πανωλεθρία της Ελλάδας) σε σημεία, τα οποία και σας παραθέτουμε ευθύς αμέσως.

  1. Η συμφωνία ανοίγει τον δρόμο για την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.
  2. Η συμφωνία επιτρέπει στους σκοπιανούς να χαρακτηρίζονται «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» χωρίς κανέναν άλλο προσδιορισμό, αστερίσκο ή επεξήγηση, γεγονός το οποίο αναφέρουν με κεφαλαία γράμματα στο φυλλάδιο.
  3. Σύμφωνα με το άρθρο 1 (3) της Συμφωνίας, επίσημη γλώσσα Σκοπίων είναι η “μακεδονική γλώσσα”, που είναι μεταφράσιμη σε όλες τις γλώσσες (π.χ. στα αγγλικά “Macedonian language”). Χωρίς επεξηγηματική υποσημείωση.
  4. Η υπηκοότητα είναι “μακεδονική”, τώρα και στο μέλλον, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το φυλλάδιο.
  5. Δεν αλλάζει ούτε η σημαία, ούτε το εθνόσημο, ούτε ο ανθελληνικός ύμνος των Σκοπίων που είναι ένα μισελληνικό τραγούδι  του 1941 που αναφέρεται στην περιβόητη «Επανάσταση του Ίλιντεν».
  6. Οι πινακίδες των Σκοπιανών και γενικώς η συντομογραφική σήμανση των Σκοπίων παραμένει “MK” και “MKD”
Διαβάζοντας τα σημεία που παραθέτουν οι σκοπιανοί αντιλαμβανόμαστε ότι οι συριζαίοι ουσιαστικά δεν διαπραγματεύτηκαν τίποτε, αλλά παρέδωσαν τα πάντα άρον άρον κατόπιν εντολής των αμερικανοσιωνιστών αφεντών. Δώσανε γλώσσα και εθνικότητα χωρίς καμία διαπραγμάτευση, ενώ ακόμα και στο όνομα το πρόθεμα «Βόρεια» μοιραία θα εξαφανιστεί με τον καιρό και θα αποκαλούνται σκέτο «Μακεδονία» σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς.
Σε αυτή την ξεδιάντροπη προδοσία Τσίπρα και Καμμένου απέναντι στο Έθνος των Ελλήνων, σαφέστατα συνένοχη είναι και η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που παριστάνει υποκριτικά για τα ψηφαλάκια τον «Μακεδονομάχο», αλλά έχει ξεκάθαρα τονίσει ότι θα σεβαστεί και θα υπηρετήσει την «Συμφωνία των Πρεσπών».
Μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, έχει ταχθεί από τώρα ενάντιος σε αυτή την συμφωνία, δηλώνοντας ανοιχτά προς όλους τους διεθνείς οργανισμούς ότι «εάν μετά την διενέργεια εθνικών εκλογών στην χώρα το εκλογικό σώμα εκλέξει κυβέρνηση υπό την Χρυσή Αυγή, η κυβέρνηση αυτή, ούτε θα αποδεχθεί αλλά ούτε και θα δεσμεύεται από την συμφωνία για το Σκοπιανό».
Είναι προφανής, λοιπόν, ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει το Ελληνικό Έθνος προκειμένου να αντιστρέψει την προδοσία των μπολσεβίκων και των ψεκασμένων συνοδοιπόρων τους για να πάρουμε την Πατρίδα μας και την Μακεδονία πίσω. Χρυσή Αυγή και μόνο!
Κώστας Αλεξανδράκης