Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Δεν το βάζουν κάτω οι συκοφάντες... Ακόμα πονάνε τα καθεστωτικά παπαγαλάκια για την αποδοχή της Χρυσής Αυγής

Δεν το βάζουν κάτω οι συκοφάντες... Ακόμα πονάνε τα καθεστωτικά παπαγαλάκια για την αποδοχή της Χρυσής Αυγής

Τα "fake news" ή αλλιώς ψεύτικες ειδήσεις είναι το τελευταίο όπλο του συστήματος στον μανιασμένο πόλεμο λάσπης που διεξάγεται κατά της Χρυσής Αυγής.
Όσο τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών ανεβαίνουν και όσο οι Συναγωνιστές συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη, τόσο θα λυσσάνε τα καθεστωτικά παπαγαλάκια και θα διασπείρουν μίσος, χολή και ψεύτικες ειδήσεις.

Έτσι, μέρες μετά την αισχρή συκοφαντία και παντελώς ψεύτικη είδηση ότι συνελήφθησαν Χρυσαυγίτες να κάνουν πλιάτσικο στα καμμένα (!), ήρθε το εξαρτώμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ "documento" να αναπαράγει το ψέμα, ανεβάζοντας μάλιστα τον αριθμό των συλληφθέντων σε 3...
"Πρόσφατα συνελήφθησαν κάποιοι για πλιάτσικο στα σπίτια που κάηκαν. Τρεις εξ αυτών είναι μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης. Περίμενε κανείς κάτι τέτοιο για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται; Όχι. Δείχνει όμως μέχρι πού μπορεί να φτάσει η υποκρισία και πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει ο φασισμός".
Ποιοι είναι ρε αισχροί ψεύτες οι συλληφθέντες; Δώστε τα στοιχεία των δήθεν Χρυσαυγιτών που τελικά ήταν ρομά;
Ενημερώνουμε τον κάθε επαγγελματία ψεύτη πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή κινήθηκε νομικά κατά του ΑΠΕ, του Indepedent και των λοιπών μέσων που αναπαρήγαγαν τις συκοφαντίες, αξιώνοντας άμεσα επανόρθωση και αποκατάσταση της αλήθειας.