Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Δεύτερο χειρουργείο για την 19χρονη Μαρία που τραυμάτισαν οι αντιφασίστες - Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών της!

Δεύτερο χειρουργείο για την 19χρονη Μαρία που τραυμάτισαν οι αντιφασίστες - Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών της!

Την πιο δύσκολη διαδρομή της ζωής της διανύει η 19χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα αντιφασιστών στο Αγρίνιο.
Η Μαρία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα Ιωαννίνων» και έχει ήδη υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση, ενώ τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε δεύτερη. Δεν κινδυνεύει η ζωή της, ωστόσο έχει υποστεί σοβαρά κρανιακά κατάγματα.

Αντίδραση οργής από τον αδερφό της τραυματισμένης 19χρονης: χαρακτηρίζει «αναρχοάπλυτα που αγοράζουν τσιγαριλίκια» αυτούς που τραυμάτισαν βαριά την αδερφή του
Είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενη η αντίδραση οργής της οικογένειας της 19χρονης στο Αγρίνιο, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο από εκτόξευση αντικειμένου που έριξαν οι παρακρατικοί «αντιφασίστες» κατά την διάρκεια συγκρούσεων με τις αστυνομικές δυνάμεις. Έτσι, λοιπόν, ο αδελφός της Μαρίας ξέσπασε τον θυμό του για τον σοβαρό τραυματισμό της μέσω μιας ανάρτησής του στο facebook στην οποία δίνει την… δική του εκδοχή στο τι είναι «φασισμός».
Συγκεκριμένα έγραψε: «Φασισμός, αναρχοάπλυτα που αγοράζετε τα τσιγαριλίκια και τις φωτοβολίδες με τα λεφτά του μπαμπά, είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι η ίδια μου η αδελφή, επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε».
Δεν ξέρουμε εάν ο αδελφός της άτυχης κοπέλας βρει και τον μπελά του για τις εκφράσεις «αναρχοάπλυτα» και «τσιγαριλίκια» που χρησιμοποιεί για τους μόνιμα προστατευόμενους από την εξουσία παρακρατικούς αλήτες, τους οποίου η χούντα των ΜΜΕ παρουσιάζει ως «αντιεξουσιαστές». Ας μην ξεχνάμε ότι η επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Τσίπρα της μητέρας του δολοφονημένου στου Φιλοπάππου από πακιστανούς και ιρανό Νίκου Μουστάκα χαρακτηρίστηκε από την ιστοσελίδα του Δημητρά ως… «ρατσιστική».
Ένα κορίτσι που γύριζε από το φροντιστήριό της, έγινε το θύμα των «κοπρόσκυλων» που παριστάνουν με τον πλέον χυδαίο τρόπο τους επαναστάτες, την στιγμή που η όλη τους στάση συμπεριφοράς είναι αντεθνική, αντιλαϊκή, αντεργατική. Γι’ αυτό και ο αδελφός της χρησιμοποίησε γι’ αυτά τα κοινωνικά απόβλητα, που κατέστρεψαν την ζωή της αδελφής του, την ίδια ακριβώς γλώσσα που χρησιμοποιεί και ο Λαός μας όταν αναφέρεται σ’ αυτούς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ