Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Επταπλασιάστηκε η εισροή λαθρομεταναστών από Τουρκία - Σε κίνδυνο η Ελλάδα!

Επταπλασιάστηκε η εισροή λαθρομεταναστών από Τουρκία - Σε κίνδυνο η Ελλάδα!

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ 18.000 λαθρομετανάστες έχουν εισβάλει στην Ευρώπη μέσα σε 7 μόλις μήνες, από τον Ιανουάριο δηλαδή, ένας αριθμός επταπλάσιος συγκριτικώς με την ίδια περίοδο πέρυσι. «Οι 17.966 αφίξεις διά ξηράς στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο έως τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2018 είναι επτά φορές πάνω σε σχέση με τις 2.464 που είχαν καταγραφεί την ίδια περίοδο πέρυσι», τονίζει ο Διεθνής Οργανισμού Μεταναστεύσεως (ΔΟΜ). Όπως παραδέχεται ο ΟΗΕ οι ροές συντελούνται δια μέσου της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, βάσει της διεξαχθείσης στατιστικής έρευνας του ΔΟΜ παραπάνω από το 1/5 των λαθρομεταναστών εισέρχονται στην ευρωπαϊκή επικράτεια δια ξηράς.

Η εντεινόμενη ροή δε των αφίξεων δια ξηράς τελεί σε άμεση συνάρτηση με τη δυσχέρεια των μετακινήσεων δια θαλάσσης, δεδομένου ότι η αύξηση των περιπολιών της λιβυκής ακτοφυλακής συνιστά αποτρεπτικό παράγοντα. Σύμφωνα δε με τον ΔΟΜ, τουλάχιστον το 50% όσων φθάνουν στην Ελλάδα, εκτός των Σύριων, η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Ιρακινοί, Αφγανοί και άλλοι. Αλλά και οι προερχόμενοι από τη Συρία, σύμφωνα ακόμη και με μαρτυρίες και καταγγελίες αραβόφωνων και Σύριων, είναι κατά κύριο λόγο τζιχαντιστές, μετριοπαθείς σύμμαχοι του ISIS που χάνουν τον πόλεμο και εκδιώκονται από το καθεστώς Άσσαντ.
Το ότι γίνεται πάρτυ εκατομμυρίων με τις διαβόητες ΜΚΟ στη Μεσόγειο να διαμετακομίζουν σταθερώς μάζες εντός της Ευρώπης, είναι τοις πάσι γνωστό. Εκεί όμως που πρέπει να σταθούμε είναι ότι, ακόμη μια φορά, δια στόματος υπηρεσίας του ΟΗΕ καθίσταται επισήμως σαφές ότι η Τουρκία, επιτελώντας το ρόλο του κράτους διαμεσολαβητή – δουλέμπορου, βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου αποστέλλει μαζικώς αλλογενείς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα σε μια προσπάθεια εθνικής, οικονομικής και δημογραφικής της αλλοιώσεως. Δεν ήταν τυχαία ούτε ασήμαντη άλλωστε η δήλωση του τούρκου πρωθυπουργού Οζάλ προ ετών: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την εδώ μεριά και να τελειώνουνε με αυτούς».
Το δόγμα Οζάλ βιώνει τώρα η χώρα μας, βάσει του οποίου χιλιάδες μουσουλμάνοι κατακλύζουν την Πατρίδα μας, διαβρώνουν τον εθνικό κορμό, αγοράζουν ακίνητα, έχουν τις δικές τους τράπεζες (Ζiraat) με αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου όλοι αυτοί να καταστούν "Έλληνες πολίτες" με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ελληνική κοινωνία και την πληθυσμιακή της σύνθεση.
Γιώργος Σύρος