Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Όσα χρόνια κι αν περάσουν: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Όσα χρόνια κι αν περάσουν: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Από την Συνέντευξη Τύπου του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
"Μέσα στα πλαίσια της ΔΕΘ παρουσιάζονται οι απόψεις όλων των κομμάτων. Ακόμα και κόμματα που λαμβάνουν στις εκλογές 0,4% ή το κόμμα του Καμμένου, το οποίο εκλογικά ψυχομαχά και ζήτημα είναι αν θα περάσει το 1% παρουσιάζεται επί... 2 ώρες στην ΕΡΤ! Εμείς, ως είχαμε καθήκον, στείλαμε εξώδικο στο ΕΣΡ και μας απάντησαν εγγράφως ότι δεν είναι εφικτή η παρουσίαση της συνεντεύξεώς μας διότι "κανένας σταθμός δεν υποχρεούται, ούτε δικαιούται να μεταδίδει στα ίδια πλαίσια λόγους, εικόνες, συμπεριφορές εν γένει κομμάτων που προβαίνουν σε αξιόποινες πράξεις"...

Προβλέπει, λοιπόν, το ΕΣΡ και η κόκκινη ΕΡΤ ότι εγώ στην ομιλία μου θα προβώ σε παράνομες πράξεις. Αυτό λέγεται ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και δείχνει ότι αυτή τη στιγμή το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται η Πατρίδα μας είναι μια κόκκινη χούντα και η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό δεν είναι μόνο η φίμωση της Χρυσής Αυγής, αλλά ότι σε μικρή απόσταση από εδώ, χωρίς αιτία, χτυπήθηκε ανελέητα ο Λαός της Θεσσαλονίκης φωνάζοντας το σύνθημα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ». Κάποιοι γενίτσαροι, οι οποίοι ντροπιάζουν το εθνόσημο που φοράνε στη στολή τους, χτύπησαν γυναίκες και παιδιά ανελέητα.
Απόλυτα σχετική με το Μακεδονικό και η αποκάλυψη των Wikileaks, όπου σε εμπιστευτικό έγγραφο της πρέσβειρας των ΗΠΑ στα Σκόπια με ημερομηνία 29 Ιουνίου 2008 οι Σκοπιανοί ζητούσαν το όνομα "Βόρεια Μακεδονία" και "μακεδονική" εθνικότητα και γλώσσα. Τι τους έδωσε ο Τσίπρας και ο Καμμένος; Ακριβώς αυτό! Και ας μην κάνει ο Καμμένος τον αντιρρησία και ότι δήθεν "θα ρίξει την κυβέρνηση", γιατί αν ήθελε θα είχε ρίξει την κυβέρνηση και δεν θα περνούσε ποτέ η "Συμφωνία των Πρεσπών".
Έχουμε, όμως, και τους όψιμους "μακεδονομάχους" της Νέας Δημοκρατίας, που πιστεύουν ότι αυτός ο Λαός κατέχεται από συλλογική αμνησία και λησμονεί ότι το 1993 ο πατέρας του σημερινού προέδρου της ΝΔ είχε δηλώσει ότι "σε 10 χρόνια κανένας δεν θα θυμάται το όνομα της Μακεδονίας". Πέρασαν 25 και το θυμούνται όλοι! Χαιρετίζει η Χρυσή Αυγή όλους αυτούς που τους λένε ακραίους, που τους λένε Χρυσαυγίτες, που με την Ελληνική Σημαία ψηλά στάθηκαν όρθιοι εδώ και μήνες και θα παραμείνουν όρθιοι και για χρόνια ακόμη για να μην παραδοθεί το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους.
Όμως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στις 20 Ιουλίου του 2018, αμέσως μετά την "Συμφωνία των Πρεσπών", στην Suddeutsche Zeitung όπου δήλωσε ξεκάθαρα: "Έχω πει ότι δεν μου αρέσει αυτή η συμφωνία, αλλά λέω επίσης ότι θα την σεβαστώ ως μία υποχρέωση της χώρας εφόσον επικυρωθεί από την Ελληνική Βουλή". Τι λέει, απλά, ο Μητσοτάκης; Ότι αν περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία καθόλου τυχαία δεν έγινε στις Πρέσπες, εκεί που ο Ζαχαριάδης είχε αναγνωρίσει αυτόνομη Μακεδονία και Θράκη στους συμμορίτες σλαβικής καταγωγής που πολεμούσαν στο πλευρό του, θα την σεβαστεί.
Εις ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή, στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων που αγωνίζονται με θάρρος και αυταπάρνηση όλους αυτούς τους μήνες ενάντια σε αυτή την προδοσία, σεβόμενη τον πανεθνικό χαρακτήρα αυτής της κινητοποιήσεως. Οι αληθινοί Έλληνες δεν πρόκειται να δεχτούν ποτέ κράτος στα βόρεια σύνορά τους που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία». ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!