Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ύμνοι του γερμανού υπουργού εξωτερικών στον Κοτζιά για την προδοσία των Πρεσπών

Ύμνοι του γερμανού υπουργού εξωτερικών στον Κοτζιά για την προδοσία των Πρεσπών

Την ισχυρή του επιδοκιμασία για την «Συμφωνία των Πρεσπών» εξέφρασε ο γερμανός υπουργός εξωτερικών κάνοντας λόγο για «ένδειξη υπεύθυνης πολιτικής» και μία «ιστορική συμφωνία» που «συμβάλλει στη συμφιλίωση των δύο λαών. Και ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι συμβάλλει στη σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής».

Όλο αυτό το σκηνικό, βεβαίως, των πανηγυρισμών από τον γερμανό ΥΠΕΞ έρχεται να συμπληρώσει τους αντίστοιχους ξέφρενους πανηγυρισμούς στους οποίους είχαν ξεσπάσει αμερικανοί και ευρωπαίοι την στιγμή της υπογραφής της συμφωνίας στις Πρέσπες.
Θυμίζουμε ότι την ίδια ώρα η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ είχε εξαπολύσει ξύλο και χημικά για τους συγκεντρωθέντες Έλληνες στο Πισοδέρι.
Βεβαίως, στις δηλώσεις του γερμανού ΥΠΕΞ οφείλουμε να σταθούμε κυρίως στο ότι η συμφωνία «συμβάλλει στη σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής», το οποίο χαρακτηρίζει και «το πιο σημαντικό», το οποίο βεβαίως αναφέρεται στα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και των αμερικανοσιωνιστών.
Εμείς, απλώς να επαναλάβουμε την φράση του Ι. Καποδίστρια, που ταιριάζει απολύτως στα τεκταινόμενα: «ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης»


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/umnoi-tou-germanou-upourgou-ejwterikwn-ston-kotzia-gia-thn-prodosia-twn-pre#ixzz5RjKJtaXi