Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Εκτόξευση της Χρυσής Αυγής στην δημοσκόπηση του Documento: Αδιαμφισβήτητη τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά

 ShareΕκτόξευση της Χρυσής Αυγής στην δημοσκόπηση του Documento: Αδιαμφισβήτητη τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά

Ακόμη μία δημοσκόπηση επιβεβαιώνει την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και την εδραίωσή της ως τρίτη πολιτική δύναμη στην Χώρα.
Στην δημοσκόπηση της Vox pop analysis για το Documento, μια εφημερίδα που διάκειται ξεκάθαρα εχθρικά προς τους Έλληνες Εθνικιστές, η Χρυσή Αυγή εμφανίζει ανεβασμένα ποσοστά και είναι ξεκάθαρα στην τρίτη θέση με καμία πιθανότητα αμφισβήτησης από κλεφτοΠασόκ ή ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα, η Vox pop analysis δίνει στα κόμματα στην εκτίμηση ψήφου:

ΝΔ 29,5%
Σύριζα 26%
Χρυσή Αυγή 8,1%
Πασόκ 5,6%
ΚΚΕ 4%
Λεβέντης 1,3%
Ανέλ 0,6%
Ποτάμι 0,4%
Αδιευκρίνιστη 12,2%
Αρχικά να τονίσουμε πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι ήδη διψήφια με την κατάλληλη αναγωγή στην αδιευκρίνιστη ψήφο και υπολογίζοντας φυσικά την κρυφή ψήφο, αλλά και το αναμενόμενο "ψαλίδισμα" των ποσοστών από την εν λόγω εταιρεία. Παρόλα αυτά η Χρυσή Αυγή είναι κραταία τρίτη δύναμη και το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ που παίζουν όλη μέρα στα συστημικά κανάλια της διαπλοκής την βλέπουν με το κυάλι...
Επιπλέον, διαφαίνεται πως η επόμενη Βουλή θα είναι πεντακομματική με ισχυρή παρουσία Εθνικιστών βουλευτών, καθώς μετά το τελευταίο ΚΚΕ επικρατεί το χάος! Ο Καμμένος που συνυπέγραψε την προδοσία των Πρεσπών δεν θα βρει ούτε την ψήφο του, ενώ Λεβέντης και Σταύρος Θεοδωράκης θα τοποθετηθούν εσαεί στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας.
Ο μεγάλος νικητής και των επόμενων εκλογών θα είναι η Χρυσή Αυγή, καθώς μαζί μας θα συνταχθούν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που αγωνίζονται για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!