Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Αριστερή Τρομοκρατία 1974 - 2018! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Αριστερή Τρομοκρατία 1974 - 2018! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Η τρομοκρατία της αριστεράς από την μεταπολίτευση μέχρι τις ημέρες μας έχει πολλές εκφράσεις και όχι μόνον αυτήν η οποία αποδίδεται κυριολεκτικά με την λέξη τρομοκρατία. Δεν αναφέρομαι δηλαδή μόνον στα εγκλήματα, τις δολοφονίες και τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον προσώπων και γραφείων πολιτικών αντιπάλων και αυτό παρ’ όλο το γεγονός ότι ακόμη και αυτό, το πασίδηλο, το αμφισβητούν.

Αμφισβητούν τις περισσότερες από 50 δολοφονίες που έγιναν από οργανώσεις και πρόσωπα με ξεκάθαρα αριστερή ταυτότητα. Είχαν μάλιστα το θράσος τις περασμένες δεκαετίες να γράφουν και να ισχυρίζονται ακόμη και για την “17 Νοέμβρη”, η οποία άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς, ότι είχε... ακροδεξιά προέλευση! Όλα αυτά βεβαίως ΠΡΙΝ τις αποκαλύψεις, τις όποιες “αποκαλύψεις” γιατί το πραγματικό πρόσωπο της τρομοκρατίας σε όλη του την έκταση δεν αποκαλύφθηκε ποτέ!
Για τον ΕΛΑ επί παραδείγματι, ο οποίος θεωρείται η μητέρα οργάνωση της κόκκινης τρομοκρατίας και ο οποίος είχε τοποθετήσει και βόμβα στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τελικά παραπέμφθηκαν μόνον πέντε άτομα όταν οι φερόμενοι ως δράστες των ενεργειών τους ξεπερνούσαν τους… 100!
Τον Δεκέμβριο του 1975 ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, υπουργός του Καραμανλή του παλαιού και μετέπειτα πρόεδρος της Δημοκρατίας, είχε παραδώσει στον ιδρυτή της Ν.Δ. μία έκθεση στην οποία περιέγραφε πως η ελληνική κοινωνία και η δημόσια ζωή θα πέσουν μοιραία στα χέρια της αριστεράς! Περιέγραφε στην έκθεσή του αυτή, η οποία έχει δοθεί στην δημοσιότητα, τον τρόπο με τον οποίον σε εφημερίδες, ΜΜΕ γενικά, αλλά και σε Πανεπιστήμια και γενικά σε χώρους, οι οποίοι αφορούν την επιρροή στην δημόσια ζωή, οι αριστεροί θα κυριαρχήσουν απόλυτα και έτσι έγινε.
Όμως, την Νέα Δημοκρατία δεν την ενδιέφερε ποτέ αυτό το πράγμα γιατί μοναδικό της σκοπό είχε την εξουσία ακόμη και με τη βοήθεια της κομμουνιστικής αριστεράς, την οποία θεωρούσε βοηθό της γιατί αυτή έκοβε ψήφους στην παλαιά εποχή του δικομματισμού από τον βασικό πολιτικό αντίπαλό τους για την εξουσία.
Έτσι φτάσαμε στο σημερινό σημείο της απόλυτης κυριαρχίας σε τηλεοπτικούς σταθμούς, σε εφημερίδες, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, στα Πανεπιστήμια, σε συνδικαλιστικές οργανώσεις παντού να κυριαρχεί η αριστερά χωρίς αντίπαλο. Και τους προκάλεσε πραγματικά πανικό όταν επί τέλους εμφανίστηκε μία ΑΛΛΗ πολιτική δύναμη, η οποία είχε το θάρρος μέσα και έξω από τη Βουλή να καταγγείλει την αριστερά, η οποία αποτελεί την “ιερά αγελάδα” του πολιτικού μας συστήματος και η δύναμη αυτή δεν είναι άλλη από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που έχει το θάρρος να καταγγέλλει δημόσια το εγκληματικό και προδοτικό παρελθόν της αριστεράς, την οποία θωπεύουν οι ψευτοδεξιοί της Νέας Δημοκρατίας.
Η κυριαρχία τους μάλιστα στα ΜΜΕ ξεπερνά κάθε όριο θράσους και ψευδολογίας. Αυτοί που έκαψαν ζωντανούς 3 ανθρώπους και μία αγέννητη ψυχή στην οδό Σταδίου στο ολοκαύτωμα της Marfin δεν έχουν γι’ αυτούς πολιτική ταυτότητα, είναι απλά μια ομάδα “αγνώστων”! Για την άτυχη νέα που σακάτεψαν κυριολεκτικά οι “αντιφασίστες” στο Αγρίνιο, πάλι τα ίδια: ομάδα αγνώστων... και όχι αριστεροί! Αντίθετα, όποτε κάποιοι πολίτες διαμαρτυρηθούν ή αντιδράσουν απέναντι στους πολιτικούς της αριστεράς ή ακόμη και της Ν,Δ., τότε αυτοί αμέσως έχουν πολιτική ταυτότητα είναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Χρυσαυγίτες, ακόμη και όταν δεν έχουν καμία ιδέα γι’ αυτό ούτε οι ίδιοι, ούτε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Είναι φανερό ότι ζούμε ημέρες μιας κόκκινης τυραννίας και αυτό είναι χειρότερο στην σκέψη και στο νου και απέναντι σε αυτή την τυραννία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σηκώνει την Σημαία της Εθνικής Αντίστασης.