Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Οι παράνομες διώξεις δεν μας λυγίζουν: Ηχηρό μήνυμα Αντίστασης από εκατοντάδες Εθνικιστές! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Πλήθος Εθνικιστών κατέκλυσε από νωρίς το απόγευμα την Λεωφόρο Μεσογείων για να παρακολουθήσουν την επετειακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα 5 χρόνια από την απαρχή της πολιτικής δίωξης κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Το καλωσόρισμα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων πραγματοποίησε η Συναγωνίστρια και Δημοτική Σύμβουλος Αθηνών, Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία τόνισε ότι παρά τις πιέσεις, τις πολιτικές διώξεις και τις δολοφονίες των Συναγωνιστών μας, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, ακόμα πιο ισχυρή και σφυρηλατημένη από τις δυσκολίες. Θυμήθηκε, μάλιστα, την κοσμοσυρροή Χρυσαυγιτών στην ΓΑΔΑ την επόμενη μέρα από την σύλληψη του Αρχηγού, προκειμένου να συλληφθούν κι αυτοί μαζί του, δείγμα της χαώδους αποστάσεως που χωρίζει τον μέσο Χρυσαυγίτη και τη μέση Χρυσαυγίτισσα από τους πολιτικάντηδες και τους υποτακτικούς τους.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σημείωσε πως ό,τι έγινε το βράδυ των συλλήψεων είχε προαναγγελθεί από τα ΜΜΕ πολύ καιρό πριν αυτές γίνουν, οπότε δεν υπήρχε καμία έκπληξη από πλευράς της Χρυσής Αυγής. Η μόνη έκπληξη ήταν φυλαγμένη για το καθεστώς, που σίγουρα δεν περίμενε οι Χρυσαυγίτες με τις χειροπέδες στα χέρια να αντιμετωπίσουν με χαμόγελο την "παρέλαση" με τις χειροπέδες.
Εν συνεχεία στο βήμα του ομιλητή ανέβηκε ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, ο οποίος θυμήθηκε ότι βγαίνοντας έξω από το σπίτι, γνωρίζοντας ότι ο Αρχηγός έχει συλληφθεί, αντίκρισε τους αστυνομικούς, οι οποίοι του είπαν να… περιμένει και εν τέλει πήγε μόνος του στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να συλληφθεί. Η όλη δίωξη, όπως τόνισε ο Συναγωνιστής, γύρισε μπούμερανγκ στους σκευωρούς, αφού έτσι ξεχωρίζουν οι αγωνιστές από τους πολιτευτές, αρετή η οποία αντιπροσωπεύει τον κάθε Χρυσαυγίτη και κάθε Χρυσαυγίτισσα, αυτούς που κράτησαν τις τοπικές ανοιχτές και την Χρυσή Αυγή ισχυρή.
Ακολούθως, ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος θυμήθηκε τα τραγελαφικά περιστατικά εκείνης της μέρας, την ανοργανωσιά όλου του κράτους, αφού τον ίδιο ακόμα και σε λάθος σπίτι τον περιμένανε. Θυμήθηκε επίσης τα σκυμμένα κεφάλια των αστυνομικών που καταλάβαιναν το αίσχος που καλούνταν να πράξουν. Ο Συναγωνιστής ακολούθως ανακάλεσε στην μνήμη του την έκπληξη που ένιωσε όλος ο κόσμος από την αγέρωχη στάση των Χρυσαυγιτών στην "παρέλαση" με τις χειροπέδες, γεγονός που ξεφτίλισε το σύστημα της κλεπτοκρατίας.
Ακολούθησε προβολή οπτικοακουστικού υλικού τόσο από τις δηλώσεις Βορίδη ότι θα ασκηθούν διώξεις, όσο και την ομολογία Ρουπακιώτη ότι οι διώξεις αυτές έγιναν κατόπιν εντολής των Σιωνιστών, αλλά και πάρα πολλά άλλα, μεταξύ των οποίων και η ομολογία του Αθανασίου ότι έπαιρνε τηλέφωνο την προϊσταμένη των ανακριτών για να προφυλακιστεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Μέσα στις εικόνες που προβλήθηκαν ήταν βεβαίως και οι συλλήψεις των Συναγωνιστών, αφού εμείς αυτές τις συλλήψεις δεν τις κρύβουμε, αλλά αντιθέτως τις προβάλλουμε ως μετάλλια Τιμής για τον Αγώνα μας ενάντια στο καθεστώς που καταδυναστεύει την Πατρίδα μας. Η βιντεοπροβολή τελείωσε με το, μέσα από την φυλακή, μεταδοθέν μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην πάνδημη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια, έναν αγωνιστικό χαιρετισμό προς χιλιάδες αλύγιστους Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες.
Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, ο οποίος έκανε αναφορά στο γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε το δόγμα «ΣΟΚ και ΔΕΟΣ» εναντίον της Χρυσής Αυγής. «Θα τους λιώσω» έλεγε ο διώκτης της Χρυσής Αυγής, Σαμαράς, αλλά δεν κατάφερε τίποτα, γιατί εμείς έχουμε Ιδέες, Καρδιά και Αρχηγό. Οι διώξεις μας αποτελούν στήριγμα αγωνιστικότητας που δεν μπορούν να μας αφαιρέσουν με τίποτα. Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Παππάς αναφέρθηκε στην παράδοσή του, αφού πήγε στην ΓΑΔΑ με ένα ταξί, όπου έτυχε της αναγνώρισης και της  στήριξης του λαϊκού ανθρώπου που το οδηγούσε πριν φτάσει στον άντρο του καθεστώτος για μία νέα χρυσή σελίδα στους αγώνες της Χρυσής Αυγής.
Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε ότι η διαχρονική παρουσία του κόσμου στο πλευρό της Χρυσής Αυγής αποτελεί εχέγγυο ότι δεν πρόκειται ποτέ να μας «συντρίψουν», όπως είχε προαναγγείλει ο Σαμαράς στο περιβόητο βίντεο Μπαλτάκου. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ξεκίνησε αναφερόμενος στο πόσο σημαντικός είναι ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής, αφού ουδείς σήμερα δεν θυμήθηκε τον Παύλο Μελά, αλλά αντιθέτως η Βουλή περί άλλων τύρβαζε κάνοντας εκδήλωση για τον… Πλουμπίδη, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ΟΠΛΑ, μίας αιμοσταγούς κομμουνιστικής οργανώσεως.
Ερχόμενος στο θέμα της συγκεντρώσεως, ο Αρχηγός τόνισε ότι η Ελλάδα ουδέποτε έλαβε τόση διεθνή προβολή από τα ξένα μέσα από όσο κατά την ημέρα της συλλήψεως της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, αλλά και απλών Συναγωνιστών ή ακόμα και ανθρώπων άσχετων με την Χρυσή Αυγή, γεγονός που βεβαιώνει πως η Χρυσή Αυγή έχει ΗΔΗ γράψει Ιστορία. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι η πρώτη Εισαγγελέας που τους… υποδέχτηκε τους είπε ότι υπήρχαν προγενέστερες καταγεγραμμένες συνομιλίες. Όμως αυτές οι συνομιλίες, τόνισε ο Αρχηγός, δεν βγήκανε ποτέ στην δημοσιότητα γιατί αθώωναν την Χρυσή Αυγή.
Μάλιστα, δείγμα του φιάσκου που στήσανε είναι ότι ο Αρχηγός προφυλακίστηκε για κλήσεις που δήθεν έκανε από το τηλεφωνικό κέντρο της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς, όμως, για τους σκευωρούς, οι κλήσεις αυτές αποδεδειγμένα έγιναν την ώρα που στα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρισκόταν Εισαγγελέας και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οκτώβριος 2013 στον Κορυδαλλό, Οκτώβριος 2018 στην Λ. Μεσογείων και είμαστε ακόμα εδώ! Ό,τι δεν μας καταστρέφει, μας κάνει πιο δυνατούς είπε ο Αρχηγός ενθυμούμενος τους πανηγυρισμούς του καθεστώτος, αλλά και των δήθεν «πατριωτών», την ώρα των προφυλακίσεων και των διωγμών.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει πορευόμενη με μόνο γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον, χωρίς να συναλλάσσεται με το αμαρτωλό καθεστώς και τους υποτακτικούς του. Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.