Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

“Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα… πολιτευτών, είναι κόμμα Αγωνιστών” Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα… πολιτευτών, είναι κόμμα Αγωνιστών” Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, ήταν η επέτειος της μεγάλης εκείνης ημέρας του 1944 όταν κυμάτισε και πάλι ελεύθερη η Γαλανόλευκη στην Ακρόπολη. Δυστυχώς, αντί να υπάρχει ένα κλίμα μίας ενότητας Εθνικής, ζήσαμε την ημέρα αυτή μία βάναυση κομμουνιστική προπαγάνδα κατ’ εντολήν βεβαίως αυτών οι οποίοι παρ’ όλο ότι είναι πλέον κυβέρνηση μειοψηφίας εξουσιάζουν την Πατρίδα μας!

Εάν δεν ήξερε κανείς την Ιστορία και τα γεγονότα, θα έλεγε πως το 1949 στον Γράμμο νικητές ήσαν οι κομμουνιστές και όχι ο Εθνικός Στρατός! Κομμουνιστική προπαγάνδα χωρίς όρια και χωρίς βεβαίως χωρίς αντίδραση από το υποτίθεται αντίθετο προς τον κομμουνισμό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διεκδικεί την εξουσία.
Άλλωστε, μη ξεχνάμε ότι κάθε φορά που τα στελέχη της Ν.Δ. παίρνουν τον λόγο στην Βουλή απευθυνόμενοι προς την αριστερά τονίζουν ότι τιμούν και σέβονται την ιστορία και την προσφορά της… Ποια ιστορία και προσφορά τιμούν; Την πηγάδα του Μελιγαλά; Τις σφαγές και τις εκτελέσεις στην ΟΥΛΕΝ και στο Περιστέρι στα Δεκεμβριανά;
Ζούμε το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης
Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 12ης Οκτωβρίου του 2018 τιμήθηκε σε ειδική εκδήλωση στη Βουλή ο Πλουμπίδης, ο οποίος υπήρξε ο πολιτικός επίτροπος της ΟΠΛΑ, η οποία ευθύνεται για την δολοφονία χιλιάδων Ελλήνων πατριωτών, γιατί για όσους δεν το ξέρουν η κομμουνιστική ανταρσία και η σφαγή εθνικιστών και πατριωτών άρχισε από το 1943, πολύ πριν φύγουν οι Γερμανοί. Κανείς επίσης δεν είπε λέξη για το γεγονός ότι τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής αποχώρησαν από την Ελλάδα χωρίς να δώσουν ούτε μία μάχη εναντίον τους οι κομμουνιστές.
Πέρασαν από τις Θερμοπύλες, από τα Τέμπη, από την κοιλάδα του Αξιού χωρίς να συναντήσουν καμία αντίδραση από τον ΕΛΑΣ, ο οποίος μοναδικό του σκοπό είχε την βίαιη κατάληψη της εξουσίας και την επιβολή μιας κομμουνιστικής τυραννίας. Ζούμε, λοιπόν, κυριολεκτικά στο τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης, το Σοβιέτ του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο χωρίς κανένα πρόβλημα κτυπά με κάθε τρόπο οτιδήποτε εθνικό και το κάνει αυτό έχοντας τις ευλογίες των ΗΠΑ έναντι των οποίων δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να παραδίδουν την χώρα και να την καθιστούν προτεκτοράτο τους!
Κτυπούν την Ιστορία μας
Στο στόχαστρό τους και η Ιστορία, προπαντός η Ιστορία! Διαστρεβλώνουν τα πάντα, παρουσιάζουν τους Ήρωες σαν προδότες και τους προδότες σαν ήρωες… Η συμφωνία των Πρεσπών, η οποία παραχωρεί ένα εκλεκτό κομμάτι της Ελληνικής Ιστορίας σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική μας ακεραιότητα και βεβαίως το όνομα της Μακεδονίας, δεν είναι τυχαία. Αποτελεί συνέχεια γνήσια της όλης ιδεολογικής και πολιτικής οπτικής τους. Εις ό,τι αφορά δε το όνομα, οι μαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν απόλυτα σύμφωνους σε αυτό και τους φιλελεύθερους της Ν.Δ., οι οποίοι αποδέχονται σύνθετη ονομασία η οποία θα περιέχει τον όρο “Μακεδονία”.
Κτυπούν την Ιστορία μας και τα σύμβολά της με κάθε τρόπο με μίσος με πάθος με οργή. Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ήταν η επέτειος του θανάτους της πλέον ηρωικής μορφής του Έθνους μας στον 20ο αιώνα, του Παύλου Μελά, που υμνήθηκε από έναν ολόκληρο λαό και από τον Εθνικό μας ποιητή Κωστή Παλαμά. Ούτε λέξη για τον Παύλο Μελά στην κρατική τηλεόραση αυτής της χώρας που έχει καταστεί το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης, ούτε λέξη ούτε από την κρατική τηλεόραση, αλλά ούτε και από τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της διαπλοκής και της διαφθοράς.
Αντίθετα στην εφημερίδα, η οποία έχει αναλάβει εργολαβικά την συκοφαντία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αναφέρομαι στην εφημερίδα των Συντακτών υπήρχε αφιέρωμα τριών σελίδων με τίτλο “Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ”, συκοφαντικό και υβριστικό για τον μεγάλο Ήρωα!
Κανείς δεν αντιστέκεται στο βρώμικο πόλεμό τους ενάντια στα εθνικά ιδεώδη, παρά μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την οποία πολεμούν με βρώμικα μέσα άπαντες απ’ άκρη σ’ άκρη του πολιτικού κατεστημένου και ανάμεσα σε αυτούς και κάποιοι όψιμοι “πατριώτες” και κάποιοι αχάριστοι λιποτάκτες, οι οποίοι έχουν αναλάβει με προθυμία και με το αζημίωτο την αποστολή να γίνουν η πέμπτη φάλαγγα, οι υπονομευτές της πορείας του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Ένα αυθεντικό Λαϊκό Κίνημα
Μου δόθηκε η ευκαιρία σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Μακεδονίας, στο “Ράδιο ενημέρωση” να δώσω μια συνέντευξη  την περασμένη Πέμπτη και μου ετέθη το ζήτημα των πολλών κομμάτων που έχουν εμφανιστεί τους τελευταίους μήνες και τα οποία όλα τους έχουν σαν σκοπό τον λαό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Για όλους αυτούς απήντησα με τα εξής λόγια:
“Ο καθείς σε αυτή τη χώρα έχει μια ιστορία, έχει ένα πολιτικό μητρώο και κρίνεται από τον Λαό, όπως θα κριθούν και όλα αυτά τα κόμματα. Εάν κάποιο από αυτά έχει κάτι ορθό να προσφέρει θα το εκτιμήσει ο Ελληνικός Λαός. Η Χρυσή Αυγή είναι κάτι διαφορετικό, ξεκίνησε και θα συνεχίσει να είναι κάτι διαφορετικό. Απευθύνεται σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό. Δεν απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν κατ’ ανάγκη να είναι βουλευτές και πολιτευτές. Δεν είναι κόμμα πολιτευτών, είναι κόμμα αγωνιστών. Για τον λόγο αυτό και πολλοί, οι οποίοι είδαν ότι δεν είναι βολική προς τις ορέξεις τους η Χρυσή Αυγή παίρνουν τον δικό τους δρόμο. Να έχουν καλή τύχη και αυτό εμάς δεν μας απασχολεί, μας απασχολεί ο Εθνικός Αγώνας.”
Τόνισα με έμφαση στην συνέχεια ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα αυθεντικά Λαϊκό Κίνημα, το οποίο μάχεται ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός του αποκλεισμού μας από την χούντα των ΜΜΕ, σε αντίθεση με όλους αυτούς οι οποίοι διεκδικούν τις ψήφους μας και για τον λόγο αυτό παρ’ όλο το ότι είναι πολιτικά ανύπαρκτοι προβάλλονται συστηματικά από εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς.
Τελειώνοντας επί του θέματος αυτού και περί μίας δήθεν “ενότητος”, η οποία δεν είναι δυνατόν να υπάρξει και είναι υποκριτική, δήλωσα στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μακεδονίας μας: “Δεν μας απασχολεί πράγματι το τι θα κάνουν όλοι αυτοί, αυτό που μας απασχολεί είναι να υπερασπιστούμε το εθνικό κάστρο που είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και που δεν μπορούν να το λυγίσουν.
“Στην πολιτική καμιά φορά ένα κι ένα κάνει τρία, αλλά μπορεί να κάνει και μηδέν. Εάν δεν είχαμε απομακρυνθεί από όλους αυτούς τους παράγοντες, οι οποίοι έχουν παίξει κατά καιρούς παιχνίδια με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τα μνημόνια και όλα αυτά δεν θα υπήρχαμε. Αν εκτιμά κάτι σε μας ο Ελληνικός Λαός είναι ότι είμαστε διαφορετικοί, ότι είμαστε ενάντια στο σύστημα. Ότι πολεμάμε το σύστημα και ότι μας πολεμάει το σύστημα.
Κι αυτό το βλέπει ο Λαός. Μου είναι ιδιαίτερη χαρά που μιλάω στο ραδιόφωνό σας, το Ράδιο Ενημέρωση της Πιερίας, ενώ είμαι ο επικεφαλής της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και μου είναι απαγορευμένο να μιλάω στην δημόσια τηλεόραση, στους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, απ’ όλους είμαστε αποκλεισμένοι. Ενώ την ίδια στιγμή όλοι αυτοί οι κύριοι που αναφέρατε, που το ποσοστό τους προσεγγίζει το μηδέν, είναι πρόθυμα καλεσμένοι στα παράθυρα των νταβατζήδων.”
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή