Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Κοροϊδεύουν τον κοσμάκη Τσίπρας και Καμμένος: Πλαστή «κυβερνητική κρίση» για την διάσωση των ΑΝΕΛ

Κοροϊδεύουν τον κοσμάκη Τσίπρας και Καμμένος: Πλαστή «κυβερνητική κρίση» για την διάσωση των ΑΝΕΛ

Προχωράει τάχιστα το σχέδιο της πλαστής κυβερνητικής κρίσης, προς διάσωση του Καμμένου. Θυμίζουμε ότι προ διμήνου κιόλας είχαμε προβλέψει σχέδιο Τσίπρα - Καμμένου για εκμετάλλευση του ζητήματος της Μακεδονίας με τον «κυβερνητικό εταίρο» να παρουσιάζεται ως «μακεδονομάχος» για να διασωθεί πολιτικά.

Γράψαμε, λοιπόν, χθες για τις προτάσεις του Καμμένου στις ΗΠΑ για ένα “Plan B” για το Μακεδονικό και την παράλληλη παραχώρηση ολόκληρης της χώρας για να γίνει αμερικανική βάση.  Οι παντελώς άνευ ουσίας πομφόλυγες του Καμμένου, οι οποίες σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα αντιμετωπιζόντουσαν με χλεύη, έλαβαν ξαφνικά διαστάσεις από τα ΜΜΕ της αμαρτίας ως δήθεν «τρικυμία» στις ενδοκυβερνητικές σχέσεις.
Το Μέγαρο Μαξίμου από την πλευρά του δεν αντέδρασε επισήμως, αλλά μέσω διαρροών στον Τύπο όπου ανέβασαν το ζήτημα και διατράνωσαν την αντίθεσή τους στις δηλώσεις Καμμένου.
Μόνο ο Κατρούγκαλος είπε επισήμως και ειρωνικά ότι: «Μέχρι στιγμής οι προτάσεις του κ. Καμμένου δεν έχουν τεθεί στο υπουργικό συμβούλιο και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν εναλλακτικό σχέδιο της Συμφωνίας των Πρεσπών».
Η πραγματικότητα είναι ότι έτσι κι αλλιώς η κυβερνητική θητεία φτάνει στο τέλος της, ενώ και το ζήτημα της Μακεδονίας μας είναι τελειωμένο, αφού ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν βρει για να προχωρήσει η προδοσία.
Δεν κοστίζει, λοιπόν, τίποτα στον Καμμένο να σηκώσει αντάρτικο τώρα, κατόπιν εορτής μπας και καταφέρει να πάρει την ψήφο κανενός αφελή, ενώ τόσους μήνες που θα μπορούσε όντως να έχει αποτρέψει την προδοσία δεν έπραξε τίποτα, παραμένοντας στην καρέκλα του.