Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Θράσος Σαμαρά: Παριστάνει τον “Μακεδονομάχο” ενώ η ΝΔ δέχεται την σύνθετη ονομασία!

 Share
 Share
 Share
 Email
 Share
Με το γνωστό θράσος που τον διακατέχει και θεωρώντας ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους και λοβοτομημένους, ο αποτυχημένος πολιτικάντης Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί, ανεπιτυχώς, για μια ακόμη φορά να παραστήσει τον μακεδονομάχο.
Μην έχοντας ιερό και όσιο και δίχως το παραμικρό ίχνος ντροπής, μιλώντας στην Καβάλα, είπε τα εξής σε σχέση με το ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ: «Δεν θα αφήσουμε να πουλήσουν την Μακεδονία μας. Εγώ υποστήριζα πάντα ότι δεν μπορούμε δώσουμε στα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας. Τελεία και παύλα. Γιατί; Γιατί απλούστατα, από την ώρα που θα τους δίναμε όνομα που περιλαμβάνει την λέξη Μακεδονία, επισήμως όλοι θα τους έλεγαν όχι Βορειο-Μακεδόνες, αλλά σκέτο "Μακεδόνες"!»

Δικαίωμα του αποτυχημένου Σαμαρά να παριστάνει ο ίδιος τον «Αλέκο», όχι όμως να νομίζει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους. Η θέση της ΝΔ περί «σύνθετης ονομασίας» (μια θέση, η οποία δεν έχει αλλάξει στο πέρασμα του χρόνου) δεν συμπεριλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων; Επομένως και το κόμμα του είναι σύμφωνο στο να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς, με την διαφορά της ως προς την κυβερνητική (ΣΥΡΙΖΑ) θέση να βρίσκεται απλώς σε κάποια επιμέρους ζητήματα.
Είναι γνωστό ότι αυτός ο πολιτικός απατεώνας, που δεν δίστασε τον Σεπτέμβριο του 2013 να σχεδιάσει την μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία στην σύγχρονη Ιστορία του Τόπου, έστησε την πολιτική του καριέρα με την πατριδοκαπηλία γύρω από το ζήτημα της αναμφισβήτητης Ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Ακόμη και τώρα, που απομονωμένος και ξεχασμένος βρίσκεται στην ουσιαστική πολιτική του συνταξιοδότηση, δεν διστάζει να ψευδολογεί με τον πιο αισχρό τρόπο, δείχνοντας ότι ακόμη και στο τελείωμά του παραμένει αθεράπευτα θρασύδειλος και πολιτικός απατεώνας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ