Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Κοινωνική μηχανική

Κοινωνική μηχανική

Άρθρο του "Μυρμιδόνα" στην "Εμπρός". Διαβάστε το νέο άρθρο του "Μυρμιδόνα" στην "Εμπρός" που κυκλοφορεί
Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε σε πόλεμο. Σε έναν νέο τύπο πολέμου, όπου τα νεκρά θύματα υπάρχουν μεν αλλά είναι λιγότερα ενός συμβατικού πολέμου. Υπάρχουν κυρίως ζωντανά θύματα.
Κύρια όπλα αυτού του ιδιότυπου πολέμου της εποχής μας, η τηλεόραση και τα ΜΜΕ. Κύρια πυρομαχικά, η κατευθυνόμενη είδηση, η παραπλανητική μισή αλήθεια, η παγίδα των ενοχών και εντέλει η ποδηγέτηση της καθημερινότητας.

Είδαμε τι έγινε τις τελευταίες ημέρες με τον θάνατο του Ζακ. Δεν έμεινε ΜΜΕ που να μην έκανε αναλύσεις, να μην έφερε ειδικούς, να μην προσπάθησε να αναδείξει ως μείζον κοινωνικό πρόβλημα, τον θάνατο ενός επίδοξου ληστή. Δεν είναι πρώτη φορά που κάποιος εξαρτημένος παρανομεί και προφανώς δεν θα είναι η τελευταία. Όμως ο Ζακ ήταν πολιτικά ορθός. Στην πλευρά εκείνων των αριστεροθολωμένων που κυβερνούν σήμερα. Και που κατά τον προσφιλή τους τρόπο, χρησιμοποίησαν τον θάνατό του, για τα πολιτικά τους οφέλη.
Δεν ήθελα να επανέλθω στο θέμα, αλλά η επικαιρότητα με έναν περίεργο τρόπο το επιβάλλει. Βλέπετε, μόλις προχθές έγινε μια ακόμη δολοφονία. Μια δολοφονία που μπορεί να μην αποκρύφτηκε από τις τηλεοράσεις, αλλά παρουσιάστηκε αναιμικά. Η ορθή κάλυψη της είδησης, θα ήταν επικίνδυνη για το Σύστημα.
Στο "hot spot" Μαλακάσας, ένας Σύριος άνοιξε την πόρτα ενός σπιτιού-container όπου διαμένουν Αφγανοί και έριξε μέσα έναν σκύλο! Η «προσβολή» ήταν ασυγχώρητη! Οδήγησε σε συμπλοκές, τραυματισμούς και το μαχαίρωμα ενός Σύριου (δεν ξέρω αν ήταν ο «δράστης» του σκυλοπετάγματος). Καλά διαβάσατε. Η δολοφονία έγινε για έναν σκύλο!!!
Αυτή η είδηση ζει στον αέρα της δημοσιότητας, περιφρονημένη από τις τηλεοράσεις που «αγωνίζονται για την ενημέρωσή μας». Αν είχε την κάλυψη που θα έπρεπε να έχει, θα έπρεπε να φανερωθούν τα παρακάτω ψέματα: Είναι ψέμα ότι η Ελλάδα ωφελείται από τον «πολυπολιτισμό». Πώς θα μπορούσε άραγε, αφού αυτοί που εισβάλλουν είναι απολίτιστοι;
Είναι ψέμα πως έρχονται απελπισμένοι άνθρωποι να βρουν καταφύγιο. Με την συνεχή παράνομη συμπεριφορά τους δείχνουν απόλυτη αχαριστία για την ασφάλεια που τους παρέχουμε.
Είναι ψέμα πως τόσο διαφορετικοί πολιτισμικοί κόσμοι μπορούν να συνυπάρξουν, αφού αρκεί ένας σκύλος για να αλληλοσφαχτούν. Είναι ψέμα, πώς να απαιτείς στην Πατρίδα σου να ζουν Πατριώτες σου κι όχι όποιος γουστάρει, είναι ρατσισμός. Είναι στρατευμένη κοινωνική μηχανική και προπαγανδιστική τεχνική δημιουργίας ενοχών.
Εμείς οι Εθνικιστές το λέμε ξεκάθαρα: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω και θα την πάρουμε.