Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Συνάντηση Μπακογιάννη-Βούτση στην Βουλή για τον εκσυγχρονισμό μουσείων των ΕΑΜοβούλγαρων του Βελουχιώτη!

Δεν μας προξενεί καμία εντύπωση η είδηση ότι η Βουλή (δηλαδή, ο Έλληνας φορολογούμενος), όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Νίκος Βούτσης, θα αναλάβει τον εκσυγχρονισμό και την οργάνωση δύο ιστορικών μουσείων της Εθνικής Αντίστασης στις Κορυσχάδες και στην Παλαιά Βίνιανη Ευρυτανίας.
Ούτε, βεβαίως, μας προξένησε έκπληξη ότι στην υπογραφή των συμβάσεων συνεργασίας για τα σχετικά έργα παρέστη ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος ψηφίζεται από δεξιούς για να νομιμοποιεί με την παρουσία του και τις υπογραφές του, τους εγκληματίες της αριστεράς.

Η λεγόμενη «εθνική αντίσταση» εκ μέρους του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στην πραγματικότητα έκρυβε στην ουσία της την προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδας σ’ ένα ακόμη θερμοκήπιο του «ερυθρού παραδείσου».
Οι εκπρόσωποι όμως της φιλελεύθερης ΝΔ, χρόνια τώρα, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να λένε ότι «τιμούν και σέβονται τους αγώνες και τις θυσίες της Αριστεράς» και να νομιμοποιούν πολιτικά με την παρουσία τους εκδηλώσεις στις οποίες τιμούνται σφαγείς του Ελληνικού Λαού, όπως ο Βελουχιώτης, ο Μπελλογιάννης, ο Πλουμπίδης και άλλοι.
Κλασικό δείγμα του κόμπλεξ ιδεολογικής κατωτερότητας που διαχρονικά διέπει την «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη» απέναντι σ’ όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις της αριστεράς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ