Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Χρ. Παππάς: Η Αριστερή κυβέρνηση κάνει ολόκληρη την Ελλάδα αμερικανική Βάση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί της κυρώσεως συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας του Αγίου Μαρίνου σχετικά με τη συνεργασία στον πολιτιστικό, μορφωτικό και επιστημονικό τομέα.

Ο κ. Παππάς στηλίτευσε τις προθέσεις του κυβερνητικού εταίρου κ. Καμμένου, ο οποίος τα έδωσε όλα στους Αμερικανούς προσφέροντας και νέες Βάσεις, νέες περιοχές στρατηγικού και στρατιωτικού ενδιαφέροντος για τους «φονιάδες των λαών Αμερικάνους» (κατά την φρασεολογία της Αριστεράς).
Την στιγμή που οι ίδιοι οι Αμερικανοί προτίθενται να καταστήσουν την Ελλάδα και όλα τα κράτη της Χερσονήσου του Αίμου ως ένα τεράστιο αμερικανικό προτεκτοράτο και την στιγμή που η πρώτη κατοικία των Ελλήνων μένει απροστάτευτη στα αδηφάγα τοκογλυφικά κοράκια και των funds από 1/1/2019, η Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων συζητά ένα ανούσιο θέμα σχετικά με την συνεργασία της γαληνοτάτης Δημοκρατίας του Αγίου Μαρίνου, του ιταλικού κρατιδίου των 33.000 κατοίκων με την Ελλάδα.
Τελειώνοντας, ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς αναρωτήθηκε μήπως η ανούσια αυτή κύρωση εξυπηρετεί κάποια οικονομικά συμφέροντα.