Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Μας πολεμούν γιατί δεν μπορούν να μας ελέγχουν! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μας πολεμούν γιατί δεν μπορούν να μας ελέγχουν! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Ντροπή σας να συζητάτε με τον σκυλόφραγκο αν η Μακεδονική σας γη είναι δική σας γη. Και να τον πείσεις, δεν τον πείθεις τον ληστή. Ή μόνος ή με σμπίρους βαλτούς θα προσπαθήσει να σας πάρει κάθε γη. Οι πολιτισμοί που σας έμαθαν οι δασκαλοτσούσιδες, να προσκυνάτε μπρούμυτα, σας καμπανίζουν κατάμουτρα με άγρια χαστούκια…” ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιπές “δημοκρατικές” δυνάμεις προχωρούν χωρίς δισταγμό για εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία θα αποτελέσει μία πρωτοφανή εθνική ήττα για τον Ελληνισμό και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί ένας χαμένος πόλεμος, χωρίς να έχει υπάρξει ένα οποιοδήποτε αντάλλαγμα για την άτακτη αυτή υποχώρηση από τις εθνικές θέσεις.

Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της, δημοκοπεί χωρίς να ξεκαθαρίζει την θέση της και είναι πλέον γνωστό σε όλους τους Έλληνες ότι εις ό,τι αφορά το όνομα των Σκοπίων δεν έχει αντίρρηση να περιέχεται ο όρος “Μακεδονία” στο όνομα αυτό. Μια θέση ενάντια στην θέληση του Λαού, ενάντια στα εθνικά ιδεώδη! Κομμάτι όλα αυτά που συμβαίνουν, από έναν νέο κόσμο που έρχεται και ενάντια στον οποίο πρέπει να αγωνιστούμε.
Έχοντας συνειδητοποιήσει την εποχή στην οποία ζούμε, την εποχή των κοσμοπόλεων κατά Σπένγκλερ, την εποχή της απόλυτης τυραννίας του χρήματος και της συστηματικής προσπάθειας καταστροφής κάθε εθνικού χαρακτήρος, έχοντας συνειδητοποιήσει το τώρα, έχουμε επίγνωση ότι για να υπάρχει μέλλον πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε μία απόλυτη αντίσταση, μία απόλυτη άρνηση, γιατί μόνον τότε υπάρχει ελπίδα και προοπτική. Οποιοσδήποτε συμβιβασμός και “συνεργασία” με τις δυνάμεις του αμαρτωλού καθεστώτος δεν αποτελεί πολιτική λύση, αλλά ξεκάθαρη υποχώρηση και μάλιστα σε θέματα ουσίας και Ιδεών.
Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα είναι φυσικό το Κίνημά μας η Χρυσή Αυγή να συναντά μία σκληρή πολεμική από τις δυνάμεις εκείνες που εξουσιάζουν όχι μόνον την χώρα μας, αλλά σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο. Μας βλέπουν παντού, μας συκοφαντούν συστηματικά και όμως έχοντας αντιμετωπίσει μια κυριολεκτικά πλημμύρα λάσπης, που κρατά δεκαετίες και εντάθηκε τα τελευταία επτά χρόνια, έχουμε κατορθώσει να παραμείνουμε όρθιοι, να ανανεωνόμαστε και νέοι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες να παίρνουν την θέση των παλαιών, που είτε πρόδωσαν, είτε λύγισαν κάτω από τις δυσκολίες της ζωής, μη αντέχοντας να ζήσουν σε μια κοινωνία απόλυτα εχθρική για ανθρώπους, που αγωνίζονται για τις Ιδέες της Χρυσής Αυγής.
Σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την πολεμική έπαιξε και παίζει ασφαλώς και η μαρξιστική χούντα, που υπήρχε και υπάρχει σε εφημερίδες και τηλεοράσεις, η μπολσεβίκικη εμπάθεια πληρωμένων κονδυλοφόρων και τηλεοπτικών γητευτών, που συκοφαντούν συστηματικά σε κάθε ευκαιρία την Χρυσή Αυγή, αλλά ΟΧΙ μόνον αυτή, αλλά και οι φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές δεν πάνε πίσω και συμμετέχουν ολόθερμα σε αυτόν τον βρώμικο πόλεμο...
Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί μας πολεμούν τόσο σκληρά, τόσο αδυσώπητα, με τόσο επιμονή; Γιατί πολύ απλά γνωρίζουν πως οτιδήποτε δεν ελέγχουν, όσο ασήμαντο και μικρό και εάν είναι σήμερα (πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την 3η πολιτική δύναμη της χώρας!), μπορεί να καταστεί επικίνδυνο αύριο! Γιατί γνωρίζουν ότι οι Ιδέες είναι περισσότερο επικίνδυνες από τις απρόσωπες μάζες που κάθε τόσο αλαλάζουν και εύκολα κατά την περίσταση και το συμφέρον τους το μικροπρεπές αλλάζουν. Γι’ αυτό μας πολεμούν με πάθος, για τις Ιδέες μας!
Πολλοί από τους παλαιούς μας συντρόφους δεν βρίσκονται σήμερα ανάμεσά μας, άλλοι λύγισαν και άλλοι λιποτάκτησαν. Νέα πρόσωπα έχουν πάρει την θέση τους με την απόφαση σκληρή χαραγμένη στο βλέμμα τους. Η Ιδεολογία μας άλλωστε ήταν πάντοτε η πίστη της νεότητας. Η Σημαία της Χρυσής Αυγής παραμένει ψηλά και ο δρόμος μας, το τραχύ ανηφορικό μονοπάτι που επιλέξαμε, συνεχίζεται...