Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Παρεμβάσεις Ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής για τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα και προπαγάνδα Σκοπιανών - 4 ΒΙΝΤΕΟ

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Με την κάλυψη του Ράμα οι Αλβανοί δολοφόνησαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα»

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος στα πλαίσια της συζητήσεως για τις μειονότητες στην Ε.Ε.
Ακολουθεί η ομιλία:

"Κυρία Πρόεδρε, παρότι η προστασία των δικαιωμάτων των μειονοτήτων κατοχυρώνεται από τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πολλά κράτη παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων. Μεταξύ των κρατών αυτών είναι και η Αλβανία, η οποία με κάθε τρόπο καταπατά τα δικαιώματα της μεγάλης ελληνικής εθνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου.
Αρπάζει περιουσίες, γκρεμίζει εκκλησίες, προσπαθεί να περιορίσει τον αριθμό των μελών της μειονότητας, δεν διδάσκει τα ελληνικά στα μειονοτικά σχολεία και τρομοκρατεί με απαράδεκτους τρόπους τα μέλη της ελληνικής Ομογένειας. Το 2010 δολοφόνησε τον Αριστοτέλη Γκούμα. Την 28η Οκτωβρίου του 2018, ημέρα της εθνικής επετείου της Ελλάδας, οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας της Αλβανίας, υπό την κάλυψη του πρωθυπουργού, δολοφόνησαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, εξύβρισε και τον νεκρό. Πρόκειται για απαράδεκτες μεθόδους, οι οποίες δεν αρμόζουν σε ένα πολιτισμένο κράτος.
Η Αλβανία θέλει να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και καλά κάνει, εφόσον την ανέχεται η υποκριτική Ευρωπαϊκή Ένωση. Πολύ καλά κάνει και το επιδιώκει. Πλην όμως, όσο δεν προσάγονται ενώπιον της Δικαιοσύνης οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί των δολοφονιών των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, θα εμποδίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας."
Λ. Φουντούλης: Απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου
Μετά την άρνηση του ευρωκοινοβουλίου έστω και να τεθεί προς συζήτηση η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από το αλβανικό κράτος, ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, έλαβε τον λόγο στην γενική συζήτηση σχετικά με τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην παρέμβαση του, αφού εξέθεσε τους διωγμούς που υφίσταται η ελληνική μειονότητα στην κατεχόμενη Βόρεια Ήπειρο, πρόσθεσε πως δεν περιμένει καμία αντίδραση από τα όργανα της Ε.Ε. και πως μόνη λύση είναι η απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου και η Ένωση της με την Ελλάδα.
Ολόκληρη η παρέμβαση:
"Η Ευρωπαϊκή Ένωση αρέσκεται να μιλά για μειονότητες και να εκδίδει συνεχώς ψηφίσματα και χάρτες προστασίας των δικαιωμάτων τους. Αντιθέτως, εάν η ύπαρξη μιας μειονότητας δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ενώσεως, κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της. Ακόμη και όταν άνθρωποι δολοφονούνται και εκτελούνται από τις κρατικές υπηρεσίες. Όταν εκκλησίες κατεδαφίζονται. Όταν περιουσίες δημεύονται. Όταν οργανωμένες ομάδες εκατό και πλέον οπλοφόρων εισβάλλουν στα χωριά και τρομοκρατούν τους κατοίκους.
Αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν στην Ευρώπη, στην υπό ένταξη Αλβανία και συγκεκριμένα στην κατεχόμενη ελληνική περιοχή της Βορείου Ηπείρου, όπου και προσπαθεί να επιβιώσει η αναγνωρισμένη διεθνώς, ακόμη και από τους ίδιους τους Αλβανούς, εθνική ελληνική μειονότητα. Πριν από μερικά χρόνια αλβανοί παρακρατικοί δολοφόνησαν τον Αριστοτέλη Γκούμα, Έλληνα και μέλος της μειονότητας. Στις 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της ελληνικής εθνικής εορτής, το αλβανικό κράτος εκτέλεσε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Οι Ήρωες αυτοί έχουν ήδη περάσει στην Ιστορία, όμως εδώ περισσεύει η υποκρισία. Δεν περιμένω καμία λύση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μία και μόνη είναι η λύση. Απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου και Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα."
Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «"Μακεδόνες" και "τούρκοι" είναι μειονότητες που μόνο σε κάποια φάση του ύπνου σας τις βλέπετε»
Ακριβώς μετά την παρέμβαση του Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγού Γεώργιου Επιτήδειου, για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ρουμάνος Ευρωβουλευτής μέλος τους ευρωπαϊκής συμμαχίας της Νέας Δημοκρατίας, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος δηλαδή, έθεσε στον Στρατηγό ανυπόστατη ερώτηση σχετικά με την μεταχείριση των μη υπαρκτών μακεδονικών και τουρκικών μειονοτικών στην Ελλάδα.
Ερώτηση Csaba Sógor: Άκουσα για τρίτη φορά να λέγεται ότι η Αλβανία είναι κράτος-μέλος της Ε.Ε. ελπίζω να είναι κάποιο πρόβλημα με την διερμηνεία. Το ερώτημα που θέτω εγώ είναι πως οι Έλληνες μεταχειρίζονται τις δικές τους μειονότητες, όπως τους «Μακεδόνες», τους "τούρκους" και άλλους; Εάν τους μεταχειριζόσασταν καλύτερα δεν θα δίνατε ένα καλό παράδειγμα σε άλλες χώρες όπως η Αλβανία;
Απάντηση Στρατηγού Γ. Επιτήδειου: Προφανώς έχετε πρόβλημα με τη διερμηνεία, διότι δεν ισχυριστήκαμε ότι η Αλβανία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά ότι προσπαθεί να γίνει. Όμως, έχετε πρόβλημα και με την Ιστορία και με την πραγματικότητα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εθνικές μειονότητες. Υπάρχει μόνο μία μουσουλμανική μειονότητα. "Μακεδόνες" και "τούρκοι" είναι μειονότητες που μόνο σε κάποια φάση του ύπνου σας τις βλέπετε.