Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

«Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι»: 74%! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

«Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι»: 74%! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Η Ελλάδα αντιστέκεται, οι Έλληνες δίνουν την μάχη ενάντια στην τελευταία επίθεση του «διαφωτισμού», η οποία λέγεται παγκοσμιοποίηση και θέλει να καταστρέψει Έθνη και Πατρίδες, την Θρησκεία και την Πίστη, την Ηθική των Λαών.

Αυτό προκύπτει απ’ την μεγάλη έρευνα αμερικανικής εταιρείας πολιτικών ερευνών, της “Pew Research Center”, έρευνα η οποία διενεργήθηκε την περίοδο 2015 – 2017 μεταξύ 56.000 πολιτών σε 34 κράτη της Ευρώπης και η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου του 2018. Η έρευνα αυτή δεν προβλήθηκε βεβαίως από τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, ούτε από τους μικρούς γιατί τα συμπεράσματά της ειδικότερα σε ότι αφορά την Ελλάδα συντρίβουν κυριολεκτικά μια προπαγάνδα δεκαετιών για την οποία σπαταλήθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου οι Έλληνες να γίνουν «πολίτες του κόσμου», να αρνηθούν εθνική καταγωγή, θρησκεία, οικογένεια, να αρνηθούν την ανωτερότητα του ελληνικού πολιτισμού.
Η «αντιρατσιστική» προπαγάνδα δεν είναι φαινόμενο μόνο των τελευταίων ετών, στα οποία κυβερνά η «πρώτη φορά αριστερά», είναι φαινόμενο των τελευταίων δεκαετιών. Μαζική ήταν η προπαγάνδα σε τηλεοπτικούς σταθμούς, σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε Πανεπιστήμια και ακόμα και σε δημοτικά σχολεία για να γίνουν οι Έλληνες καθωσπρέπει πολίτες της λεγόμενης «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας και απέτυχαν παταγωδώς σε αυτήν την κυριολεκτική πλύση εγκεφάλου. Στο ερώτημα επί παραδείγματι εάν υπάρχει Θεός το 92% των Ελλήνων απαντούν ΝAI και αυτό σε ένα κράτος στο οποίο κορυφαίοι παράγοντες της πολιτείας αρνούνται τον θρησκευτικό όρκο και κάποιοι ευθέως δηλώνουν άθεοι.
Όλοι αυτοί απολειφάδια και απολιθώματα του μαρξισμού προκύπτει από την έρευνα αυτή ότι αποτελούν μια θλιβερή μειοψηφία στον ελληνικό Λαό. Εάν όμως στην Ελλάδα τα μηνύματα της αθεΐας δεν ευρίσκουν έδαφος παρ’ όλη την απόλυτη κυριαρχία του μαρξισμού και των συνοδοιπόρων του σε άλλες χώρες, οι οποίες θεωρούνται πολύ προηγμένες, πολύ «αντιρατσιστικές» και «πολιτισμένες» οι αριθμοί είναι αντίστροφοι. Παράδειγμα η Σουηδία, στην οποία μόνο το 36% δηλώνει ότι υπάρχει Θεός.
Ένα άλλο ερώτημα εξαιρετικά σημαντικό της συγκεκριμένης πολιτικής έρευνας το οποίο δείχνει ότι η εθνομηδενιστική προπαγάνδα τόσο των μαρξιστών, όσο και των φιλελεύθερων δεν έχει ανταπόκριση, είναι το ερώτημα εάν οι πολίτες θεωρούν τον πολιτισμό της Πατρίδος τους ανώτερο όλων των άλλων και οι Έλληνες απαντούν σε ποσοστό συντριπτικό, 89% ότι θεωρούν τον ελληνικό πολιτισμό τον ανώτερο πολιτισμό της ανθρωπότητος! Αυτό την ίδια στιγμή που σε σχολεία και Πανεπιστήμια γίνεται κατήχηση ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τον πολιτισμό μας ανώτερο και ότι όλοι οι πολιτισμοί είναι ίσοι.
Στα χαμένα πάνε τα εκατομμύρια του Τζορτζ Σόρος, οι Έλληνες αντιστέκονται. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι ένα 76% των Ελλήνων πιστεύει ότι οι αληθινοί Έλληνες μπορούν να είναι μόνο όσοι είναι Χριστιανοί στην θρησκεία. Η απάντηση αυτή συντρίβει άμεσα όχι μόνο την προπαγάνδα, αλλά και τους νόμους των περίφημων «ελληνοποιήσεων» του ψευτορωμαίικου, είτε αυτό το κυβερνούν μαρξιστές, είτε φιλελεύθεροι. Επίσης, μόνο ένα 31% των Ελλήνων θα αποδεχόταν στην οικογένειά του σαν μέλος μουσουλμάνο και αυτό επίσης λέει πολλά… Στο θέμα του περίφημου συμφώνου κοινωνικής συμβίωσης το 70% των Ελλήνων το απορρίπτει, όπως επίσης το 52% θα ήθελε να απαγορευτούν οι εκτρώσεις. Όλα αυτά σε αντίθεση με τους δείκτες σε μια Ευρώπη της σαπίλας και της παρακμής. Μόνη εξαίρεση οι πολίτες της Ανατολικής Ευρώπης, Ρώσοι κτλ., οι οποίοι αρνούνται και αυτοί την προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης.
Τελευταίο και ιδιαίτερα σημαντικό το στοιχείο αυτό, το οποίο δείχνει τους ορίζοντες του πολιτικού μηνύματος της Χρυσής Αυγής: ένα 74% των Ελλήνων εκτιμά ότι καταγωγή - αίμα και εθνική ταυτότητα ταυτίζονται. Το σύνθημα “Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι” δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή εκφράζει την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.