Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Δηλητηριώδη σχόλια και απύθμενο μίσος των Συριζαίων για τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα

Δηλητηριώδη σχόλια και απύθμενο μίσος των Συριζαίων για τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα

Το πόσο επιλεκτική είναι η ευαισθησία των Συριζαίων και το πόσο μισούν οτιδήποτε Εθνικό και Ελληνικό είναι πασίδηλο. Η δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία στα ιερά χώματα της Βορείου Ηπείρου ξεσκέπασε όλη την υποκρισία και τον εθνομηδενισμό τους.
Μετά τις συνεχόμενες προσβλητικές αναφορές στην Μνήμη του Ήρωα Κατσίφα από τον Φίλη και την Χριστοδουλοπούλου, την σκυτάλη των ύβρεων και τους μίσους πήρε η γνωστός αρθρογράφος της "Αυγής", Πέτρος Κατσάκος.

Με ένα δηλητηριώδες άρθρο που τιτλοφορείται "Ενός λεπτού ντροπή" η αμειβόμενη γραφίδα του Σύριζα στηλιτεύει την υποκριτική πρωτοβουλία Κακλαμάνη για το ενός λεπτού σιγής που τηρήθηκε στην Βουλή για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα ύστερα από συνεχείς παραινέσεις της Χρυσής Αυγής.
Ενδεικτικά αναφέρει: "Το ένα λεπτό δεν φτάνει με τίποτε για να ξεπλύνει την ντροπή των πρόθυμων ηλίθιων που πιστεύουν πως με φτηνές ακροδεξιές στρακαστρούκες μπορούν να διεμβολίσουν τον πυρήνα των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής... Ενός λεπτού ντροπή για το ένα λεπτού σιγής που ζήτησε ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης για τον θάνατο του ομογενή Κατσίφα που με τις ριπές του πολυβόλου του επιχείρησε να δυναμιτίσει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις δια μέσω των οποίων ζουν και πορεύονται ειρηνικά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και από τις δύο πλευρές των συνόρων... Ενός λεπτού ντροπή για τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που έσπευσαν να υιοθετήσουν την πρόταση της Ελένης Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής για την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη Βουλή για την "δολοφονία", όπως υποστηρίζουν του Κ. Κατσίφα".
Εμείς από την πλευρά μας είναι περιττό να ζητήσουμε έστω και ένα δευτερόλεπτο ντροπής από τον Κατσάκο, τους Συριζαίους και όλο το "συνταγματικό τόξο" για την άνανδρη προσβολή της Μνήμης του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα που με το αίμα του πότισε την Ελληνική Γη της Βορείου Ηπείρου.
Δεν έχουν αιδώ, δεν μπορούν να νιώσουν ντροπή...