Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Νεολαία - Η Εθνική Αντίσταση ενάντια στην παρακμή! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Το πολιτικό γεγονός, το οποίο δείχνει πολλά για το ποια είναι η μοναδική ελπίδα αυτής της χώρας, είναι οι μεγάλες κινητοποιήσεις, για ένα Εθνικό θέμα, των Ελλήνων μαθητών απ’ άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Και όλα αυτά σε μια χώρα, η οποία έχει καταντήσει κυριολεκτικά ανοχύρωτη πολιτεία.

Πριν αναφερθώ στη σημασία αυτού του γεγονότος θέλω να τονίσω ένα άλλο γεγονός, το οποίο δείχνει την βαθιά παρακμή και την διάλυση, η οποία επικρατεί στην Πατρίδα μας. Και δεν θα σας μιλήσω για τα εγκλήματα «αγνώστων» και τις δολοφονίες ηλικιωμένων από ληστές. Δεν θα σας μιλήσω για τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι οποίοι περνούν ανενόχλητοι τους τελευταίους μήνες τα σύνορά μας στον Έβρο. Δεν θα σας μιλήσω για τα εγκλήματα των κόκκινων παρακρατικών συμμοριτών και το εμπόριο ναρκωτικών μέσα σε πανεπιστημιακό άσυλο. Όλα αυτά είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ συνηθισμένα…
Θα σας μιλήσω για ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, το οποίο έλαβε χώρα τις περασμένες ημέρες και όμως πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων. Αναφέρομαι στην καταστροφή στην οριογραμμή Ελλάδος-Σκοπίων 105 πυραμίδων, οι οποίες και καθόριζαν την συνοριακή γραμμή της Ελλάδας με τα Σκόπια. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας η καταστροφή έλαβε χώρα από 23 έως 24 Νοεμβρίου. Σημειώνεται ότι αυτές οι 105 πυραμίδες- κολόνες δεν ευρίσκοντο σε ένα μήκος ενός ή δυο χιλιομέτρων, αλλά 13 ολόκληρων χιλιομέτρων. Και όμως κανείς δεν πήρε είδηση το παραμικρό και μόλις την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι οι αρχές των Σκοπίων συνέλαβαν έναν 36χρονο Σκοπιανό που ομολόγησε την καταστροφή τους.
Και αυτό αποδεικνύει ότι στην πραγματικότητα τα σύνορα της Ελλάδας είναι αφύλακτα. Όσο για τον συμβολισμό της πράξεως αυτής είναι προφανής. Θέλει να δείξει ότι η περίφημη «Μακεδονία» των Σκοπίων δεν… σταματά στα σύνορα αυτά και επεκτείνεται στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα με την Ελλάδα κυριολεκτικά ανοχύρωτη πόλη υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται. Δεν είναι οι πολιτικοί, που θα έπρεπε να είναι η ταγοί της πολιτείας και οι προστάτες. Δεν είναι αυτοί που έχουν δώσει όρκο να φυλάνε τα σύνορα και την δημόσια τάξη. Είναι τα Ελληνόπουλα που πλημμυρίζουν τις πλατείες και τους δρόμους στις πόλεις της Ελλάδος, από την Θράκη και την Μακεδονία μέχρι κάθε άκρη της Ελληνικής Πατρίδας κρατώντας Γαλανόλευκες και προκαλώντας την οργή και το μίσος της κόκκινης χούντας που εξουσιάζει την δημόσια ζωή.
Εάν οι μαθητές κρατούσαν κόκκινες σημαίες και κουρέλια αναρχικά και έκαιγαν την Ελληνική σημαία τότε δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα όλοι αυτοί, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες μέσα από τις σελίδες των εφημερίδων και τους τηλεοπτικούς σταθμούς ξερνούν μίσος και χολή εναντίον των Ελλήνων μαθητών που τολμούν να φωνάζουν και να διαδηλώνουν για την Μακεδονία μας, για την Βόρειο Ήπειρο, για την Ελλάδα! Με φρίκη τους διαπιστώνουν οι ινστρούχτορες της παρακμής και του εθνομηδενισμού ότι η προπαγάνδα τους τόσων πολλών χρόνων πήγε στα χαμένα, ότι το διεθνιστικό δηλητήριο δεν μόλυνε τις ψυχές των νέων Ελλήνων που επιμένουν και αντιστέκονται γεμάτοι φλόγα και πάθος για τα εθνικά ιδανικά!
Σε μια Ελλάδα η οποία ευρίσκεται σε έσχατη παρακμή και κυριαρχείται από τα ορφανά του Μαρξ και από κάποιους λιμπεραλιστές - το ίδιο επικίνδυνα εθνομηδενιστές - ξαφνικά γεννήθηκε μια ελπίδα και η ελπίδα αυτή είναι η Ελληνική Νεολαία που βγήκε στους δρόμους και είναι η Ελλάδα που έρχεται και θα παραμερίσει στο διάβα της όλους τους προδότες, όλους τους κουρασμένους, όλους τους αρνητές της Πατρίδας και τους λιποτάκτες της Εθνικής Ιδέας.