Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Άλλος για την “Χρυσή Αυγή”;… Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου



Άλλος για την “Χρυσή Αυγή”;… Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Πλησιάζουν εκλογές και όποτε πλησιάζουν εκλογές, όπως ακριβώς εμφανίζονται οι καλικάντζαροι πριν τα Χριστούγεννα, εμφανίζονται οι… πολιτευτές! Μεγάλη υπόθεση το βουλευτιλίκι και κάθε νεοέλληνας ή ρωμιός εάν θέλετε, έχει για τον εαυτό του την ιδέα ότι γιατί αυτός και όχι εγώ; Ή με απλά λόγια όλοι θέλουν να γίνουν βουλευτές. Και επειδή πράγματι από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πέρασαν άνθρωποι ασήμαντοι, οι οποίοι για ένα διάστημα της ζωής τους υπήρξαν και βουλευτές, σκέπτονται πολύ απλά και με περισσή κουτοπονηριά, αφού έγινε αυτός, γιατί να μη γίνω και εγώ; Βεβαίως θα μου πείτε ότι αυτό συμβαίνει σε όλα τα κόμματα, όμως εμείς δεν θέλουμε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να γίνει ένα κόμμα όπως τα άλλα κόμματα.

Ας επανέλθουμε όμως στους “πολιτευάμενους”, αρχίζοντας από τον “Μαυρογιαλούρο”, τον “Θανασάκη τον πολιτευόμενο” των παλαιών καλών ασπρόμαυρων ελληνικών ταινιών. Ταινιών στις οποίες καταδεικνύεται το μέγεθος της πολιτικής απάτης του εν Ελλάδι πολιτεύεσθαι.
Για να επανέλθουμε όμως στη σημερινή πραγματικότητα, στο 2019 και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι ολόκληρη την ζωή τους δεν είχαν την οποιαδήποτε σχέση με τον Εθνικισμό και πολύ περισσότερο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μας θυμήθηκαν ξαφνικά έχοντας στο βάθος του μυαλού τους το όνειρο να γίνουν Βεζίρηδες στην θέση του Βεζίρη και να κερδίσουν μια θέση στο κοινοβούλιο μέσω της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Στην οποία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φοβούνται λόγω της γενικότερης τρομοκρατίας να πολιτευθούν άνθρωποι πράγματι αξιόλογοι (εάν είναι δυνατόν να είναι κανείς αξιόλογος εάν φοβάται …) και έτσι μένει η θέση κενή για διάφορους φασουλήδες, οι οποίοι πιστεύουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μια σημαία ευκαιρίας, όπου θα μπορέσουν να βρουν και αυτοί επιτέλους μια θέση στον ήλιο.
Δεν έχει σημασία γι’ αυτούς ότι επί χρόνια πολλά υπηρετούσαν άλλοι την Νέα Δημοκρατία και άλλοι το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ευεργετήθηκαν από τα κόμματα αυτά της εξουσίας. Δεν έχει σημασία γι’ αυτούς όταν αυτοί απολάμβαναν τα ευεργετήματα αυτά, εμείς γδερνόμασταν κυριολεκτικά αγωνιζόμενοι εναντίον όλων και διωκόμενοι κυριολεκτικά από όλους. Δεν έχει σημασία γι’ αυτούς ότι πήγαμε φυλακή, ότι οι οικογένειές μας μας στερήθηκαν, ότι συναγωνιστές μας δολοφονήθηκαν, τραυματίστηκαν. ότι όλοι μαζί χλευαστήκαμε και υβριστήκαμε από ένα σάπιο κατεστημένο και αυτοί ήταν απόντες … Πιστεύουν ότι εύκολα και απλά, μια και στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις και επειδή δηλώνουν “Χρυσαυγίτες” τώρα, ότι εμείς θα τους πιστέψουμε και θα τους ανοίξουμε τις θύρες. Ανοικτές πράγματι οι θύρες του “Ναού” για όλους, αλλά όχι του “Ιερού”…
Το έχουμε πει πολλές φορές και το έχουμε και γράψει, αλλά αυτοί δεν ακούνε τίποτε γιατί το όνειρο πεθαίνει τελευταίο και πολύ περισσότερο εάν είναι όνειρο πονηρό και επί πλέον έχοντας σαν πρότυπό τους τον καταφερτζή Καραγκιόζη του τουρκοφερμένου θεάτρου σκιών, νομίζουν ότι θα μας “τουμπάρουν”. Κάνουν λάθος! Ας το πάρουν επί τέλους απόφαση και ας μη μας κουράζουν τόσο αυτοί, όσο και κάποιοι “παράγοντες” οι οποίοι μοιράζουν βουλευτικές έδρες! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι κόμμα Αγωνιστών και όχι πολιτευτών.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους Έλληνες, αλλά όχι γι’ αυτούς που θέλουν να ‘κονομήσουν και να κάνουν καριέρα εις βάρος των Αγωνιστών της. Πάθαμε και μάθαμε! Ας μη μας κουράζουν λοιπόν και όσοι δεν είναι Χρυσαυγίτες με αποδείξεις εδώ και χρόνια ας πάνε στο καλό, αν θέλουν ας μας ψηφίσουν, εάν δεν θέλουν όχι, αλλά να μη μας ενοχλούν με τις μωροφιλοδοξίες τους και το απύθμενο θράσος τους.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Υ.Γ.: Παρακαλώ πολύ όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες, επειδή είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι επίδοξοι βουλευτές, δεν διαβάζουν καν την εφημερίδα μας, να ανατυπώσουν το παρόν κείμενο και να τους το δώσουν.