Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Κανένα Αύριο δεν είναι ίδιο με το Σήμερα - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Κανένα Αύριο δεν είναι ίδιο με το Σήμερα - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Για χρόνια πολλά, αυτοί που παριστάνουν τους καθώς πρέπει και τους συνετούς, θεωρούσαν εμάς τους Χρυσαυγίτες “καμμένα χαρτιά”. Ο χρόνος τους διέψευσε και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σήμερα είναι μία καθιερωμένη πολιτική δύναμη στη χώρα με επτά χρόνια συνεχούς κοινοβουλευτικής παρουσίας!

Ο χρόνος που πέρασε ήταν ένας ακόμη χρόνος γεμάτος μίσος εναντίον του εθνικιστικού κινήματος και πόλεμο ολοκληρωτικό σε όλα τα μέτωπα. Μετά τις συνεχείς απαγορεύσεις στο διαδίκτυο από το facebook είχαμε στις 4 Ιανουαρίου 2018 και το twitter να αναστέλλει τον λογαριασμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... Κοντά σε όλα αυτά και αποκλεισμός από τα μεγάλα κανάλια και τις εφημερίδες. Όμως δεν μπορούν να μας σταματήσουν με τίποτε!
Στις 9 Ιανουαρίου του 2018 διοργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο εξωτερικών, στο οποίο εκείνη την ώρα ευρίσκετο ο αντιπρόεδρος των Σκοπίων. Η αρχή για την συμφωνία των Πρεσπών είχε γίνει. Λίγες ημέρες μετά γίνεται ένα μεγάλο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής γίνονται δεκτοί με ενθουσιασμό από τον λαό της Μακεδονίας, ενώ την ίδια μέρα στο Αίγιο ο εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος πραγματοποιεί και εκεί συλλαλητήριο στο οποίο είναι παρόντες βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Δύο εβδομάδες μετά ένα πλήθος μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου συγκεντρώνεται στην πλατεία Συντάγματος να βροντοφωνάξει για την Μακεδονία μας. Θερμή υποδοχή τόσο σε μένα όσο και στους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το μέγα πλήθος. Ανάμεσα στους ομιλητές της συγκεντρώσεως και ο Καθηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου Μεθόδιος, ο οποίος ομιλεί με πάθος για την Μεγάλη Ελλάδα των ονείρων μας. 5 Μαρτίου του 2018 και χιλιάδες Εθνικιστές κάνουν πορεία προς την τουρκική πρεσβεία διαμαρτυρόμενοι για την αιχμαλωσία δύο Ελλήνων στρατιωτών από τους τους τούρκους στον Έβρο.
Ολόκληρο τον χρόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίνει την μάχη της μέσα σε ένα κλίμα απόλυτα εχθρικό των εχθρών της Εθνικής Ιδέας του λεγομένου “συνταγματικού τόξου”. Μια μάχη που γίνεται με ενθουσιασμό αποδεκτή από σεβαστό ποσοστό του Λαού μας. Στις 20 Οκτωβρίου του 2018 μετά την συμφωνία των Πρεσπών, οι φιλοσκοπιανοί αποφασίζουν να κάνουν εκδήλωση στην Φλώρινα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εκεί να διαμαρτυρηθεί εν ονόματι του Έθνους για αυτή την πρόκληση ενάντια στην Ιστορία των Ελλήνων.
Την 28η Οκτωβρίου 2018, την ημέρα της εθνικής μας επετείου μία είδηση θλιβερή συγκλονίζει τον Ελληνισμό απ’ άκρη σ’ άκρη. Ένα Ελληνόπουλο, ο Εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας, δολοφονείται από τους Αλβανούς στο χωριό Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου γιατί ήθελε ψηλά την Ελληνική Σημαία! Την ίδια ημέρα και με το αίμα του ήρωα νωπό, συγκεντρωνόμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες μαζί με Βορειοηπειρώτες έξω από την Αλβανική πρεσβεία για να διαμαρτυρηθούμε για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Η λεωφόρος Κηφισίας κλείνει και ακούγεται το σύνθημα “ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ”!
Ο χρόνος τελειώνει με μία περιοδεία μου 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018 στην Μακεδονία μας. Συγκεντρώσεις και ομιλίες στην Κατερίνη, στην Θεσσαλονίκη, στην Δράμα και στις Σέρρες, στο Κιλκίς και στο Πολύκαστρο, ο Λαός μας αγκαλιάζει και ένα ξεχωριστό σημάδι δείχνει ότι οι Έλληνες έχουν κλείσει τα αυτιά τους στις μισερές συκοφαντίες των πολιτικών μας αντιπάλων και αναφέρομαι στην επίσκεψή μου στην αγορά “ΚΑΠΑΝΗ” της Θεσσαλονίκης όπου με δέχθηκε με ενθουσιασμό τόσο ο Λαός όσο και οι βιοπαλαιστές καταστηματάρχες της περιοχής. Το ίδιο συνέβη και στις 24 Δεκεμβρίου 2018 στην κεντρική αγορά των Αθηνών.
Επτά ολόκληρα χρόνια γεμάτα λάσπη, γεμάτα μίσος και χολή εναντίον των εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μέσα από τηλεοπτικούς σταθμούς, από ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες, με χρυσοπληρωμένους κονδυλοφόρους από το σύστημα αποδεικνύονται ανίκανα να μας “τελειώσουν”! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ και θα είναι παρούσα στην μάχη για το μεγάλο μας Έθνος και στο έτος 2019.