Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ: Εθνικιστικός παλμός στην συγκέντρωση στην Κόρινθο

Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ: Εθνικιστικός παλμός στην συγκέντρωση στην Κόρινθο

Με πλήθος κόσμου και μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα διεξήχθη η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στα Ίσθμια Κορινθίας
Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Βουλευτής Β’ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος τόνισε ότι το 2019 είναι κομβική χρονιά και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις εκλογές και να εκλέξουμε Χρυσαυγίτες και όχι καιροσκόπους. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην μη παραχώρηση του χώρου του Επιμελητηρίου στην πόλη της Κορίνθου, σημειώνοντας ότι οι «δημοκράτες» φοβούνται να ακουστεί η άποψή μας, αλλά εμείς θα πάμε σε πόλεις και χωριά.

Στην συνέχεια, ο υποψήφιος Βουλευτής Κορίνθου, Ζαφείρης Κώστας, ο οποίος τόνισε ότι για εμάς τους Χρυσαυγίτες το «εμείς» υπερτερεί του «εγώ» και ότι η Χρυσή Αυγή είναι το άρμα για την απελευθέρωση της Πατρίδος μας, με οδηγό τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο.
Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο Ανώτατος Στρατοδίκης (Αναθεωρητής Α΄), Αντιστράτηγος του Δικαστικού σώματος, κ. Μακρόπουλος Θεοφάνης, υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας, ο οποίος ευχήθηκε να κερδίσουμε μία μεγάλη νίκη στις επόμενες εκλογές, ενώ αναφερόμενος στην άρνηση για παραχώρηση του Επιμελητηρίου, είπε ότι οι «δημοκράτες» της Κορίνθου με το να μην δώσουν το Επιμελητήριο δίχασαν τον Λαό και χαρακτήρισε την έλευση του Αρχηγού ως ευλογία.
Ο Συναγωνιστής Δημήτριος Τζεμπετζής, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε στην τιμή που του έγινε να είναι επικεφαλής, μίλησε για την καταστροφή της Πελοποννήσου από το κατεστημένο και υπεράσπισε με σθένος και αποφασιστικότητα τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, μιλώντας για παραγωγικό αναπτυξιακό πρότυπο και κάλεσε να αγωνιστούμε ενωμένοι για Πατρίδα και Ελευθερία.
Ακολούθως, ο πρόεδρος του ΑΙΓΙΣ, Συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου, ξεκίνησε λέγοντας ότι ο Αρχηγός μας είναι πλέον ελεύθερος να μιλήσει σε αντίθεση με παλαιότερη εκδήλωσή μας στην Κόρινθο, ενώ οι Χρυσαυγίτες παραμένουν έτοιμοι να πολεμήσουν τα καρτέλ που αντιμάχονται την πατρίδα μας, κοιτώντας το μέλλον με χαλύβδινη θέληση γιατί είμαστε πολιτικοί στρατιώτες.
Μετά στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίες ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι η σημερινή εκδήλωση διέψευσε όσους ήθελαν να μην γίνει. Η επόμενη θα γίνει μέσα στην πόλη, όπου κι αν χρειαστεί.
Με το ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου, το οποίο αναβλήθηκε τρεις φορές και εν τέλει οδήγησε στην θεατρική και άτακτη φυγή Καμμένου, ξεκινά η προεκλογική περίοδος που για την Χρυσή Αυγή θα έχει το κεντρικό σύνθημα «Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος».
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής διαβεβαίωσε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση Σύριζα και την Συμφωνία των Πρεσπών, αναρωτώμενος τι θα κάνουν άραγε οι ψεύτες της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν όλα τα κρίσιμα νομοσχέδια μαζί με τον Σύριζα.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής χαιρέτησε την παρουσία των τιμημένων ράσων στην εκδήλωση και την προσέλευση του κόσμου, σημειώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή έχει πλέον 12% στον αγροτικό πληθυσμό και είναι πρώτο κόμμα στους νέους ψηφοφόρους.
Επανερχόμενος στο μείζον θέμα της προδοσίας της Μακεδονίας μας, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε ως ωμή παρέμβαση στο εσωτερικό της χώρας τον ερχομό της Μέρκελ και τόνισε τον κοινό φόβο Τσίπρα – Μέρκελ για τον Εθνικισμό, γεγονός που κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για ακόμα πιο έντονο Εθνικιστικό Αγώνα.
Η εκδήλωση έληξε με άπαντες όρθιους για τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.