Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ολομέλεια του Μετώπου Νεολαίας με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, N. Γ. Μιχαλολιάκου

Ολομέλεια του Μετώπου Νεολαίας με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, N. Γ. Μιχαλολιάκου

Το Σάββατο, 5-1-2019, κατά την πρώτη συνάντηση μας για το νέο έτος, πραγματοποιήθηκε σύγκληση της Ολομέλειας του Μετώπου Νεολαίας, με την παρουσία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου.
Η αίθουσα υπήρξε πραγματικά κατάμεστη από νέους και νέες, που με φρόνημα υψηλό και φλογερή πίστη δίνουν καθημερινά την δική τους πολυμέτωπη μάχη, για Πατρίδα, Ελευθερία, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Ανεξαρτησία.

Έπειτα από τον θερμότατο και εγκάρδιο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικιστικού Κινήματος στα μέλη του Μετώπου Νεολαίας, συγχαίροντας άπαντες για το θάρρος και την τόλμη τους να αγωνίζονται μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής ενάντια σε όλα τα «κακώς κείμενα» της εποχής και σε όλους εκείνους που με θράσος επιβουλεύονται την γη μας και όσα δικαιωματικά ανήκουν στο λαό μας, πραγματοποίησε απονομή «εύφημης μνείας» στους συναγωνιστές εκείνους, που με την ιδιαίτερη προσφορά τους στην τελετή Τιμής και Μνήμης της 1ης Νοεμβρίου για τα αγρίως δολοφονηθέντα Αδέρφια μας, Γιώργο Φουντούλη και  Μανώλη Καπελώνη, συνεισέφεραν τα μέγιστα στην ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή της, όπως αρμόζει σε μια τέτοια ημέρα, στα πλαίσια του απόλυτου σεβασμού.
Ενάντια στην σύγχρονη παρακμή και την μικροαστική αντίληψη, που θέλει μια νεολαία αδρανή, άβουλη και παθητική ενώπιον των κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν το Έθνος και την κοινωνία μας, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες ορθώνουν το ανάστημα τους εναντίον όλων, διατρανώνοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι η Ιδέα την οποία υπηρετούμε και για την οποία αγωνιζόμαστε, δεν γνωρίζει ούτε από συμβιβασμούς, ούτε από ηττοπάθεια.
Με απόλυτη συνείδηση του Ιερού μας Χρέους απέναντι στον τόπο μας, απέναντι σε εκείνους που μαχόμενοι έπεσαν για την υπεράσπιση του, αλλά και στις μελλούμενες γενεές που θα έρθουν για να μας κρίνουν, συνεχίζουμε ακάθεκτοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ να δίνουμε τον Αγώνα μας μέχρι την τελική Νίκη!