Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

2 Φεβρουαρίου 2019 - Μνήμη Ιμίων! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Στις αμμουδιές της Μέκκας διώξε το, ήλιε,
το μισοφέγγαρο μακριά απ’ τον ουρανό μας...
Ένα θανατερό γκρίζο απλώνεται στων Ελλήνων την Πατρίδα, ένα γκρίζο που ξεκίνησε εκείνη την τραγική νύκτα του 1996 στα Ίμια και πορεύτηκε νότια και έγινε σχέδιο Ανάν στην Κύπρο μας και έγινε γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο μας και έγινε προπαγάνδα για μειονότητα “τουρκική” στην Θράκη μας και έγινε συμφωνία των Πρεσπών...

Ενάντια σε αυτό το γκρίζο, απόλυτα πιστοί στην Πατρίδα της καρδιάς μας, για μία ακόμη χρονιά Εμείς οι Χρυσαυγίτες, οι “καταραμένοι” ενός σάπιου πολιτικού κατεστημένου, το απόλυτο “κακό” ενός καθεστώτος αντεθνικού και διεφθαρμένου, θα δηλώσουμε την Πίστη μας σε μία συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης στην αιωνία Ελλάδα, καλώντας όλους εσάς που είστε Έλληνες και όχι ελληνόφωνοι να συνεχίσετε να αγωνίζεσθε για την Τιμή του Μεγάλου μας Έθνους, για την υπερηφάνεια και την Μεγαλοσύνη του Ελληνισμού, σας καλούμε με ψηλά τις Σημαίες να συνεχίσετε τον Αγώνα τον ΚΑΛΟ για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία.
Όλοι μαζί Έλληνες απροσκύνητοι, Ελεύθεροι και όχι ραγιάδες, Υπερήφανα υψώνετε κάθε χρόνο στον Αγέρα τις Γαλανόλευκες, τις Τιμημένες Σημαίες με τον Μαίανδρο και τις γεμάτες από φλόγα ψυχής δάδες μιας ξεχωριστής Εθνικής Τελετής. Ταυτόχρονα δείχνετε με την Πίστη σας και την δύναμη της Ελληνικής σας καρδιάς ότι ενάντια στο ψευτορωμαίικο, υπάρχει και μία άλλη ΕΛΛΑΔΑ, η Ελλάδα των αδούλωτων Εθνικιστών. Ποιοι είναι αυτοί, όμως, που ξεπουλούν την Πατρίδα; Είναι η εγκληματική συμμορία του αντεθνικού κατεστημένου, οι κλέφτες και οι προδότες, που οδήγησαν τον Λαό μας στην εξαθλίωση, που οδήγησαν την Πατρίδα στην Ξενοκρατία, στα Μνημόνια, στην εκχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας.
Οι δεσμώτες του Έθνους μας, όλοι αυτοί οι πουλημένοι κονδυλοφόροι και οι “εργολάβοι” της παρακμής του Μεγάλου μας Γένους, οι«καθηγητάδες» του ανθελληνισμού, αυτοί που ψηφίζουν σε όλα ΝΑΙ ενάντια στο εθνικό συμφέρον. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΟΧΟΙ και θα κριθούν την ώρα της Αλήθειας στο δικαστήριο της Ιστορίας.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες. Όλους εμάς, που σήμερα διωκόμεθα από ένα τυραννικό καθεστώς, να γνωρίζετε ότι δεν μας λύγισαν και ούτε πρόκειται να μας λυγίσουν. Σας καλώ με ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ να βαδίσετε προς την Νίκη, προς τα Μεγάλα Πεπρωμένα της Φυλής μας, σας καλώ να μην παραδώσετε ΨΥΧΗ στους τυράννους, σε αυτούς που ξεπουλάνε την γη μας στους ξένους, που προδίδουν την Μεγάλη μας Ιστορία.
Η συγκέντρωση αυτή είναι αφιερωμένη στους τρεις Γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν στο καθήκον για να μείνει για πάντα το Αιγαίο ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Το Αιγαίο μας, το Ελληνικό Αρχιπέλαγος, που οι ανάξιοι σήμερα παζαρεύουν με τους Τούρκους, το Αιγαίο μας, το οποίο σήμερα οι βάρβαροι από την Ανατολή απειλούν. Ενάντια σε Μήδους και Εφιάλτες, ενάντια στο γκρίζο απαντούμε με το αιώνιο Γαλανό της Σημαίας μας και το φλογερό ερυθρό της Ιδέας μας και με τον στίχο του Μιστράλ όπως τον μετέφρασε ο Εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς:
Της ιστορίας μάς φέγγουν τρεις χιλιάδες χρόνια.
Ορθοί! Και πρόβαλλε από τώρα το παλάτι
στον τόπο εκεί που λύθηκαν τα κακά μάγια,
κι ο Φοίνικας ξαναγεννιέται από τη στάχτη.
Στις αμμουδιές της Μέκκας διώξε το, ήλιε,
το μισοφέγγαρο μακριά απ’ τον ουρανό μας...
Αν πρέπει να πεθάνουμε για την Ελλάδα,
Θεία είν’ η δάφνη! Μια φορά κανείς πεθαίνει.