Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Τα δίνει όλα ο Κατρούγκαλος: “Θετική η συμμετοχή της Τουρκίας στην ενεργειακή εξίσωση της ανατολικής Μεσογείου”! Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 - 18:37 Share Tweet Share


Τα δίνει όλα ο Κατρούγκαλος: “Θετική η συμμετοχή της Τουρκίας στην ενεργειακή εξίσωση της ανατολικής Μεσογείου”!
Το πόσο υποτακτικοί υπηρέτες του νεοσουλτάνου Ερντογάν και το πόσο δρουν ενάντια στα εθνικά συμφέροντα οι κυβερνώντες αποδεικνύεται καθημερινά και ιδιαίτερα σήμερα από τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κατρούγκαλου.

Μία ημέρα πριν την επίσκεψή του στην Αττάλλεια, όπου θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο Κατρούγκαλος δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu πως "η Ελλάδα βλέπει θετικά τη συμμετοχή της Τουρκίας στην ενεργειακή εξίσωση της ανατολικής Μεσογείου", προσθέτοντας «πώς μπορεί κάποιος να αποκλείσει από αυτή την περιοχή την Τουρκία η οποία έχει τόσα χιλιόμετρα ακτή στη Μεσόγειο. Κανείς δεν ισχυρίζεται το αντίθετο από αυτό».
Σαν να μην έφτανε αυτό επανέλαβε την μειοδοτική θέση του "συνταγματικού τόξου" για ένταξη της Τουρκίας στην Ε. Ε. -την οποία αποκάλυψε χθες στην Βουλή ο Συναγωνιστής Λαγός- σημειώνοντας: «Η πόρτα της Ευρώπης πρέπει να μείνει ανοιχτή στην Τουρκία... Η Ελλάδα θα στηρίξει και την επικαιροποίηση της Τελωνειακής Ένωσης της Τουρκίας. Αυτό είναι προς το συμφέρον και της Τουρκίας και της Ευρώπης».
Με τέτοιους ραγιάδες κυβερνώντες πώς να μην αποθρασύνονται οι τούρκοι;