Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

“Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας!” Βίντεο από την εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής στον Πειραιά

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική" στον Πειραιά παρουσία εκατοντάδων φίλων της Χρυσής Αυγής.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γρηγόρης Δεμέστιχας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, αναφέροντας συνοπτικά τις προτάσεις της Ελληνικής Αυγής, όπου προτεραιότητα έχει ο Έλληνας πολίτης βροντοφωνάζοντας όχι στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας. Θέλουμε πίσω τις γειτονιές μας!

Ο Βουλευτής Πειραιάς, Νίκος Κούζηλος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν πτοείται από τις αντισυγκεντρώσεις των αριστερών και συνεχίζει τον Αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για την άθλια πράξη του Βούτση να καλέσει κρυφά τον Ντιμιτρόφ στη Βουλή και την "απαγόρευση" να φωνάξει ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική, για να μην δυσαρεστηθεί ο σκοπιανός. Μετέπειτα, έκανε μια σύντομη αναφορά στους Αγώνες του 1821 που ξεκίνησαν από την Μάνη για να επεκταθούν σε όλη την Ελλάδα μέχρι την τελική απελευθέρωση. Τέλος, κάλεσε όλους τους Έλληνες Εθνικιστές σε εγρήγορση και Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή για την Αττική, Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής, βάζοντας σε πρώτη θέση τον Έλληνα πολίτη. Πρώτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια, η οποία είναι ανύπαρκτη στην Αττική, η ακύρωση των παράνομων ελληνοποιήσεων, η άμεση διαχείριση των απορριμμάτων και η επιδοματική πολιτική για την αντιμετώπιση του μείζονος δημογραφικού προβλήματος.
Η Αττική μέχρι σήμερα διαθέτει διαλυμένες υποδομές, κάτι που δυσχεραίνει την καθημερινότητα πολλών συμπολιτών μας, ιδιαιτέρως των ΑΜΕΑ. Συγκεκριμένα για τον Πειραιά, πρότεινε την δημιουργία εκθεσιακού κέντρου, απαραίτητο για την ανάπτυξη του μεγαλύτερου λιμανιού της Χώρας. Τελείωσε τον λόγο του, τονίζοντας ότι η Ελληνική Αυγή μάχεται για να γίνουν όλες οι περιοχές ξανά ελληνικές. 
Τελευταίος στο βήμα - εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων- ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής ΑυγήςΝικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος που επισήμανε ότι σε πείσμα ολόκληρου του καθεστώτος οι Αγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου συγκεντρώθηκαν και δεν εμποδίστηκαν από τα μπλόκα και τις πολλαπλές παράνομες αντισυγκεντρώσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλες τις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει βήμα πίσω!
Μίλησε για τον αλεξιπτωτιστή από τα Σφακιά που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή» και αποκλείστηκε, γιατί δήθεν παραβιάζονται οι κανόνες ασφαλείας. Σημείωσε πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που δεν λαμβάνει ούτε ένα ευρώ από την κομματική επιχορήγηση δεν λύγισε με τις παράνομες διώξεις και δεν θα σταματήσει όσα χρόνια κι αν περάσουν να βροντοφωνάζει ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική
Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ επί της ουσίας συνεργάζονται, καθώς ψήφισαν μαζί το τρίτο Μνημόνιο, την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους, ενώ η ΝΔ έχει ήδη δηλώσει ότι θα σεβαστεί την συνθήκη των Πρεσπών, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία». Αναφέρθηκε, επίσης, στις αλλαγές της συνταγματικής αναθεώρησης, όπως η μείωση ποινής για τις βόμβες μολότοφ, την κατάργηση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και την μελλοντική απελευθέρωση των μελών της «17 Νοέμβρη».
Έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στην επερχόμενη Νίκη των Ελλήνων, όπου οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες στέκουν όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων και αγωνίζονται για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!