Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Ηλίας Κασιδιάρης: “Προδότες έρχεται το τέλος σας! Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική!” ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες Έλληνες χειροκρότησαν θερμά τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, στις σημερινές του δηλώσεις για την επέτειο της Εθνεγερσίας:
"Ολόκληρο το Έθνος εγείρεται σήμερα από το Ελληνικό Καστελόριζο μέχρι την Θράκη και μέχρι την μακρινή Αυστραλία και ψάλλει με στεντόρεια φωνή το Εμβατήριο: "Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα, που έδιωξες τους βάρβαρους και ελεύθερη είσαι τώρα!"

Ενάντια στους εθνομηδενιστές, που ξέρουν ότι τελειώνουν, ξέρουν ότι σύντομα θα έρθει μία πραγματικά Ελληνική Κυβέρνηση, μία Κυβέρνηση των Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής, που θα τιμωρήσει τους προδότες και θα στείλει στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας την ιταμή συμφωνία των Πρεσπών.
Έλεγε ο μέγας Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, εκείνη την άνοιξη του '21: "Μία φορά εβαπτίστημεν με το λάδι, βαπτιζόμεθα και μία με το αίμα δια την Ελευθερία της Πατρίδος". Και η Ελευθερία μας σφραγίστηκε με το αίμα χιλιάδων Αγωνιστών, αλλά και με το αίμα αμέτρητων τούρκων, που τόλμησαν να πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα.
Των τούρκων που και σήμερα απειλούν και σήμερα προκαλούν, γι' αυτό θα τους θυμίσω την μαύρη μοίρα του Μαχμούτ πασά της Δράμας, που τόλμησε να περάσει στα επαναστατημένα εδάφη με αμέτρητους βαρβάρους, εκεί όμως τον περίμενε ο Κολοκοτρώνης με τους κλέφτες τους Μοριά. Και κανένας τούρκος δεν πέρασε από τα Δερβενάκια, έμειναν όλοι εκεί και τα οστά τους είναι και σήμερα άταφα - 200 χρόνια μετά - ως ένα μνημείο της Ελευθερίας των Ελλήνων.
Θαρσείν Χρη! Να έχετε θάρρος και να θυμάστε ότι ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για την Ελευθερία της Ελλάδος και ο Θεός την υπογραφή του δεν την παίρνει πίσω. Και να βροντοφωνάζετε πάντα ενάντια στους προδότες: Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική! Ζήτω η 25η Μαρτίου".