Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Κανένας συμβιβασμός! Η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να πέσει - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Λάζαρο Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην Εγνατία Τηλεόραση, όπου σχολίασε τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ξεκαθάρισε πως η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια άτακτη εθνική υποχώρηση προς χάρη των συμφερόντων των ξένων.

Σημείωσε πως μετά την ψηφοφορία στην Βουλή των Σκοπίων για την συνταγματική αναθεώρηση είμαστε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που ο Ελληνικός Λαός και οι Έλληνες Βουλευτές έχουν καθήκον να το εμποδίσουν ασχέτως πολιτικής παρατάξεως.
Η συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να περάσει από την ελληνική Βουλή, καθώς είναι ντροπή, στίγμα για τις επόμενες γενιές και εθνική ήττα.
Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο εντός και εκτός Βουλής για να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών, στην οποία αντιτίθεται η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού.
Αναφέρθηκε στην εκδήλωση του φιλοσκοπιανού και ανθελληνικού σωματείου "Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού" στην Φλώρινα, την οποία η Χρυσή Αυγή ματαίωσε με μια δυναμική κινητοποίηση.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέληξε πως το όνομα είναι το μείζον, τονίζοντας πως δεν δεχόμαστε κανέναν συμβιβασμό για την Μακεδονία: Η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική!