Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Η δικτατορία των Βρυξελλών απέρριψε τον προϋπολογισμό της Ιταλίας

Η δικτατορία των Βρυξελλών απέρριψε τον προϋπολογισμό της Ιταλίας

Η χρηματοοικονομική κλίκα, η οποία δυστυχώς έχει την εξουσιοδότηση να καθορίζει τις οικονομικές πολιτικές των κρατών - μελών του αντεθνικού οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέρριψε σήμερα το προσχέδιο του προϋπολογισμού της Ιταλικής κυβέρνησης, όπως αυτό κατατέθηκε στα πλαίσια της διαδικασίας εγκρίσεως από τα εντεταλμένα προς τούτο όργανα.
Ειδικότερα η Κομισιόν με μια σύντομη ανακοίνωση υποστήριξε ότι ο ιταλικός προϋπολογισμός δεν συμμορφώνεται με τις δημοσιονομικές απαιτήσεις τις οποίες είχαν κάνει γνωστές στην ιταλική κυβέρνηση οι κερδοσκόποι διαχειριστές των εθνικών οικονομιών της δικτατορίας των Βρυξελλών μετά από σχετική απόφαση του Συμβουλίου.

Ο Ματέο Σαλβίνι ακολουθώντας την ορθή λογική που επιτάσσει ότι "για τα οικονομικά του οίκου μας γνωρίζουμε μόνο εμείς" υποστήριξε ότι «μόνο το ιταλικό κοινοβούλιο μπορεί να βελτιώσει τον δημόσιο προϋπολογισμό της χώρας».
«Είναι μέτρα που στοχεύουν στην ανάπτυξη, στην εργασία και στο δικαίωμα στην σύνταξη και στην υγεία», πρόσθεσε ο γραμματέας της Λέγκα. «Ακούμε την γνώμη όλων, αλλά δεν γυρνάμε πίσω», ολοκλήρωσε ο Σαλβίνι.
Είναι σαφές ότι η δηλητηριώδης τακτική της οικονομικής τρομοκρατίας που ακολουθούν τα αρμόδια όργανα της Ε.Ε, σύντομα θα βρει το αντίδοτο της που δεν θα είναι άλλο από την καθιέρωση πραγματικών εθνικών κυβερνήσεων.