Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Χιλιάδες Εθνικιστές στην παρουσίαση των υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής: “Θέλουμε τις γειτονιές μας πίσω!” ΒΙΝΤΕΟ


 Tweet
 Share
 Share
 Share
 Email
 Share
Στην κατάμεστη από χιλιάδες Εθνικιστές αίθουσα της "Αίγλης Ζαππείου" πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Αττική.

Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα και με έντονο εθνικιστικό παλμό παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της "Ελληνικής Αυγής" που διεκδικούν τους δήμους και την Περιφέρεια Αττικής.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η Συναγωνίστρια Μαρία Χαλάτση, η οποία έδωσε το στίγμα της διεκδίκησης των Δήμων και της Περιφέρειας από την Ελληνική Αυγή.
Πρώτος τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Θοδωρής Τσέλας που διεκδικεί με την Ελληνική Αυγή τον Δήμο Φυλής. Ο Συναγωνιστής σημείωσε πως διεκδικούμε να γίνουν τα δημοτικά συμβούλια γέφυρα μετάδοσης του Λαϊκού Εθνικισμού στην κοινωνία. Αν ξαναγίνουν Ελληνικές οι γειτονιές, θα πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας!
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Χαρίλαος Μέξας που διεκδικεί με την Ελληνική Αυγή τον Δήμο Αλίμου. Ο Συναγωνιστής υπενθύμισε τις παρεμβάσεις και τα πεπραγμένα της Ελληνικής Αυγής στον Άλιμο, σημειώνοντας πως θα συνεχίσουν με την ίδια όρεξη και θέρμη και την νέα τετραετία.
Ο Συναγωνιστής Τρύφωνας Μπουγάς που διεκδικεί με την Ελληνική Αυγή τον Δήμο Καλλιθέας τόνισε πως σε αυτόν τον ιδιαίτερο Δήμο το αγωνιστικό σύνθημα έδωσε το θάρρος του Μετώπου Νεολαίας, υποσχόμενος παράλληλα πως πρώτιστο μέλημα θα είναι η επαναφορά της ασφάλειας στην περιοχή.
Ο Συναγωνιστής Γρηγόρης Δεμέστιχας που διεκδικεί με την Ελληνική Αυγή τον Δήμο Πειραιά, αφού ευχαρίστησε τον Αρχηγό του Κινήματος, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, τόνισε πως ξεκινούν έναν όμορφο και αγνό αγώνα για μια πόλη Ελληνική, υποσχόμενοι μόνο μια θέση μάχης για να γκρεμίσουμε ό,τι σάπιο υπάρχει.
Στην εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Συναγωνιστής Σωτήρης Μεταξάς που διεκδικεί με την Ελληνική Αυγή τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθήνας, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος τόνισε πως με κεντρικό σύνθημα "για να καθαρίσει η Αθήνα" η Ελληνική Αυγή θα διεκδικήσει με αξιώσεις την δημοτική Αρχή της Πρωτεύουσας. Αφού επισήμανε τον τρόμο του συστήματος για το γεγονός πως η "Ελληνική Αυγή" είναι φαβορί για να περάσει στον δεύτερο γύρο, κάλεσε όλους να αγωνιστούν με αυταπάρνηση για να κάνουν τους συστημικούς εφιάλτες πραγματικότητα!
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος που διεκδικεί με την Ελληνική Αυγή την Περιφέρεια Αττικής, αφού εξέφρασε την πεποίθησή του πως στις ερχόμενες εκλογές η Ελληνική Αυγή θα πάει ακόμα ψηλότερα, τόνισε πως βασικοί άξονες του προγράμματος της παράταξης παραμένουν η ασφάλεια, η καθαριότητα, η καταπολέμηση της σπατάλης και της διαφθοράς και η προτεραιότητα στον Έλληνα.
Τελευταίος, καταχειροκροτούμενος από τους χιλιάδες παρευρισκόμενους, τον λόγο έλαβε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, αφού ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους για το ισχυρό Εθνικιστικό μήνυμα που στέλνουν, σημείωσε την προσωπικότητα και την προσφορά του Ευάγγελου Ζάππα στην Πατρίδα.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και στο παγκόσμιο σύμφωνο του ΟΗΕ, το οποίο ως απώτερο στόχο έχει την μονιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως τόσο οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ στηρίζουν το καταστροφικό σύμφωνο του ΟΗΕ για την λαθρομετανάστευση και μόνη δύναμη Εθνικής Αντίστασης παραμένει η Χρυσή Αυγή.
Στην συνέχεια αποδόμησε τους ισχυρισμούς της νεοφιλελεύθερης ΝΔ ότι εκπροσωπεί την λαϊκή δεξιά και χαιρέτισε τον Αγώνα των υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής με το σύνθημα: "Αυτοί οι δρόμοι, αυτές οι γειτονιές, ανήκουν στους Έλληνες και τους Εθνικιστές".
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέληξε πως το επόμενο βήμα είναι βήμα Νίκης και τις Σημαίες μας ψηλά θα δώσουμε τον Αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.
Περισσότερες φωτογραφίες: