Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Κιλκίς webtv: “Εθνική λύση είναι μόνο μία... Η Χρυσή Αυγή!” ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο κ. Θεόφιλο Κυριακίδη και στο Kilkis webtv παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, αφού επισήμανε πως παραμένει αποκλεισμένος από τα μεγάλα κανάλια των Αθηνών παρόλο είναι ευπρόσδεκτος να δεχτεί οποιαδήποτε ερώτηση, εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε στον νομό του Κιλκίς που δίνει μεγάλα ποσοστά στους Έλληνες Εθνικιστές.

Σημείωσε παράλληλα πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι σημαία ευκαιρίας για "πολιτευτές" και οφείλει κάποιος να έχει αγωνιστικά ένσημα για να συμπορευτεί.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως η "συμφωνία των Πρεσπών" είναι εθνικά απαράδεκτη και αφήνει ανοιχτό το πεδίο για ανιστόρητες διεκδικήσεις από τους Σκοπιανούς για "μακεδονική" γλώσσα και εθνικότητα. Κατέδειξε στην συνέχεια την υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας στο Σκοπιανό, καθώς είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας που θα εμπεριέχει τον όρο "Μακεδονία".
Τόνισε μάλιστα πως μόνο η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί προς όλους πως θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, εν αντιθέσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει δηλώσει σε Γερμανική εφημερίδα πως θα σεβαστεί την συμφωνία, αν περάσει από την Βουλή.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: "Αν θέλουν οι Μακεδόνες να αντισταθούν στην προδοσία, μόνο ένας δρόμος υπάρχει, αυτός της Χρυσής Αυγής". Αναφερόμενος στις δυναμικές μαθητικές κινητοποιήσεις σημείωσε πως μόνο η Χρυσή Αυγή τις χαιρέτισε, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους που τις καταδίκασαν.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ξεμπρόστιασε για ακόμη μια φορά τα ψέμματα της ΝΔ ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία ήταν αυτή που ψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το Μνημόνιο και το νομοσχέδιο για το τζαμί στον Βοτανικό.
Επιπλέον, η ΝΔ είναι αυτή που διατείνεται ότι τιμά τους αγώνες της αριστεράς και τώρα θέλει να "διώξει την αριστερά" με υποψήφιο τον Τατσόπουλο!
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέληξε πως Εθνική λύση είναι μόνο μία: Η Χρυσή Αυγή!