Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Χρήστος Παππάς: Κάτω τα χέρια από την Ορθοδοξία! 2 ΒΙΝΤΕΟ

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνένοχοι στην αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος

Στην Ολομέλεια της Βουλής με αντικείμενο την αναθεώρηση του Συντάγματος και, συγκεκριμένα επί του άρθρου 32, το οποίο αφορά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. τοποθετήθηκε ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.
Ο κ. Παππάς απάντησε στις λασπολογίες του «δημοκρατικού τόξου» περί συνεργασίας Χρυσής Αυγής - ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως υπογράμμισε, στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται από τον Λαό μετά το πέρας έξι (!) εκλογικών διαδικασιών από την Βουλή, εν αντιθέσει με την πρόταση της Χρυσής Αυγής που θέλει την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από τον Λαό.

Κατήγγειλε, ακόμα, τα «πηγαδάκια» του αυτοαποκαλούμενου «δημοκρατικού τόξου» για την απόκρυψη της απόφασης περί του τρόπου διεξαγωγής της ψηφοφορίας, κάτι που έγινε για να αποκλειστεί, αντισυνταγματικά και παράνομα για άλλη μια φορά, η Χρυσή Αυγή από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Εξάλλου, είπε, είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει μετά από ώσμωση και μεταγραφές «προθύμων» βουλευτών, μια πλαστή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Η προτεινόμενη Συνταγματική αναθεώρηση δεν έχει καμία πραγματική ουσία και δεν θα τύχει εφαρμογής στην επόμενη Βουλή, καθώς η επόμενη Βουλή δεν θα έχει την κυβερνητική πλειοψηφία των 3/5, δηλαδή των 180 βουλευτών. Μόνη εξαίρεση θα είναι μια συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για να προστατευθεί, όπως λένε, το «ευρωπαϊκό κεκτημένο».
Τέλος, ο κ. Παππάς εξέφρασε την θέση της Χρυσής Αυγής αναφορικά με το άρθρο 3 και την πάγια Πίστη του ελληνικού Λαού που είναι η Ορθοδοξία. Δεν μπορεί καμία Βουλή να νομοθετεί και να αποφασίζει για την Χριστιανική πίστη μας, είπε, και έκλεισε τον λόγο του λέγοντας: «Κάτω τα χέρια από την Ορθοδοξία».
Καμία νομιμοποίηση σε αντισυνταγματικές διαδικασίες
Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς στην δευτερολογία του στην Ολομέλεια της Βουλής για την αναθεώρηση του Συντάγματος, κατήγγειλε την στάση της ΝΔ. Η Νέα Δημοκρατία παρ’ όλο που είχε δεσμευθεί ότι δεν θα ψηφίσει το πολύ κρίσιμο άρθρο 3 του Συντάγματος, που αφορά τον χωρισμό Εκκλησίας - Κράτους, δια της συμμετοχής της στην σημερινή ψηφοφορία που αφορούσε την δέσμευση και κατεύθυνση της αυριανής ψηφοφορίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος, κράτησε μια πολύ χλιαρή στάση στην Επιτροπή Συνταγματικής αναθεώρησης, νομιμοποιώντας την όποια κυβερνητική πλειοψηφία της επομένης Βουλής να θέσει ζήτημα αναθεώρησης του άρθρου 3, και την αποχριστιανοποίηση, όπως είπε, της Ελλάδος, δείχνοντας έτσι την πραγματική κατεύθυνση της φιλελεύθερης παράταξης που είναι εν τέλει ακριβώς η ίδια με την κατεύθυνση των αθέων μπολσεβίκων της Αριστερής παράταξης.
Δεν είναι απλή πολιτική έκφραση, είναι μια αδήριτη πολιτική πραγματικότητα να πούμε ότι η ΝΔ και με τον τρόπο αυτό έδειξε ότι είναι μια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Συναγωνιστής κατέληξε λέγοντας σχετικά με το άρθρο 32 περί εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, το οποίο συμψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ότι οι μεθοδεύσεις του Προεδρεύοντα ως προς την δεσμευτική του ισχύ και ψήφιση είναι απαράδεκτες
Η Χρυσή Αυγή δεν συμμετέχει σε αυτές τις αδιαφανείς πολιτικές διαδικασίες και παζάρια, τα οποία γίνονται στο Κοινοβούλιο ερήμην του ελληνικού Λαού.