Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Χρήστος Παππάς: Πολιτικά παζάρια ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ έκαναν κουρελόχαρτο το Σύνταγμα! ΒΙΝΤΕΟ

 Tweet
 Share
 Share
 Share
 Email
 Share
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ως εισηγητής στην διήμερη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην Ολομέλεια επί των προτάσεων αναθεώρησης του Συντάγματος, τοποθετήθηκε στο κλείσιμο των εργασιών, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή δια του Αρχηγού της και των βουλευτών της που μίλησαν στην διαδικασία, τοποθετήθηκε υπεύθυνα και δεν μετείχε στα πρωτοφανή πολιτικά παζάρια που έγιναν στα παρασκήνια μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Οι πρακτικές των δύο μέχρι στιγμής μεγαλυτέρων κομμάτων καταγγέλθησαν από την Χρυσή Αυγή και κρίνονται πλέον από τον ελληνικό Λαό ο οποίος γνωρίζει πως το δήθεν «συνταγματικό τόξο» είναι στην πραγματικότητα βαθύτατα αντισυνταγματικό και αντιλαϊκό.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Παππάς κατήγγειλε την πρωτοφανή πολιτική συναλλαγή η οποία εξεφράσθη δια του κ. Μητσοτάκη όταν στην ομιλία του κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει δικές του προτάσεις και αν γίνει αυτό θα ψηφίσει και η ΝΔ προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Τρανή απόδειξη του ότι τα δύο φιλονατοϊκά και ευρωπροσκυνημένα κόμματα της ξενοκρατίας αποτελούν τις δύο όψεις του αυτού νομίσματος. Είναι τα κόμματα τα υπεύθυνα για την δυστυχία του ελληνικού Λαού.
Στην συνέχεια τονίζοντας την ουσιαστική συνεργασία των δύο κομμάτων ανέφερε ότι η ΝΔ παρ’ όλο που για μικροκομματικούς λόγους και αφού είχε διασφαλιστεί η πλειοψηφία εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε την κύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, κατ’ ουσίαν την στήριξε αφού η ΝΔ συμφώνησε στην σύνθετη ονομασία που περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, και ήδη στελέχη της αναφερόμενα στο γειτονικό κρατικό μόρφωμα το ονομάζουν πλέον αναίσχυντα «Βόρεια Μακεδονία».
Ο Συναγωνιστής κατέληξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν εγκρίνει και ψηφίζει αρνητικά στην προτεινόμενη αναθεώρηση των άρθρων του Συντάγματος, μεταξύ των οποίων και του άρθρου 3 του οποίου η αναθεώρηση θα οδηγήσει στην αποχριστιανοποίηση της Ορθοδόξου Ελλάδος.
Κλείνοντας είπε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ το τελευταίο διήμερο και όχι μόνο, έκαναν κουρελόχαρτο το Σύνταγμα, και στις αδιαφανείς συμφωνίες τους τοποθέτησαν ως εκλογικό τρόπαιο τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, τρέμοντας την αναμενόμενη άνοδο των λαϊκών – εθνικών δυνάμεων σε Ευρώπη και Ελλάδα.
Έκλεισε δε με την φράση ότι οι Εθνικιστές πάντα θα λένε, μη ξεχνώντας την προδοσία που συνετελέσθη στην Βουλή, μη λησμονώντας την Μακεδονία και εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού Λαού ότι: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!