Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ιερέας σε συριζαίο βουλευτή: Να μετανοήσεις δημόσια για την προδοσία της Μακεδονίας! ΒΙΝΤΕΟ

Ιερέας σε Σέλτσα: Να μετανοήσεις δημόσια για την προδοσία της Μακεδονίας - Απάντηση Σέλτσα: Είσαι τραμπούκος!
Σε αντιπαράθεση ανάμεσα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιερέα εξελίχθηκε η εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Επιμελητήριο Φλώρινας.

Ο πατέρας Αναστάσιος, αφού ευλόγησε την πίτα, στην ομιλία του προέτρεψε τον βουλευτή Σέλτσα σε δημόσια μετάνοια, για το αμάρτημα της προδοσίας της Μακεδονίας! «Επειδή το αμάρτημά σας είναι δημόσιο, οφείλω και δημόσια να σας ελέγξω. Το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας μας είναι μεγάλο» ξεκίνησε να λέει ο ιερέας στην ομιλία του, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει αμέσως και να τον διακόπτει.
Όταν ο ιερέας ξαναπήρε τον λόγο, συνέχισε λέγοντας: «Σας προτρέπω σε δημόσια μετάνοια. Ας κάνουμε όλοι την προσπάθεια να σώσουμε τη Μακεδονία για να σωθεί και η υπόλοιπη Ελλάδα».  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, κατηγορώντας τον ιερέα για τραμπουκισμό, αναφέροντας ότι στο παρελθόν έπειτα από συλλαλητήριο κρέμασε αυγά στην είσοδο του γραφείου του.
Για την ιστορία ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας (Kotso) Σέλτσας είχε δώσει συνέντευξη στα σκοπιανά στην Deutsche Welle όπου δήλωνε «εθνικά Μακεδόνας» ενώ παλαιότερα είχε «συλληφθεί» από τις κάμερες να σέρνει αλυτρωτικούς χορούς.