Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Η “Καθημερινή” βάφτισε την φίμωση της Χρυσής Αυγής ως... ελλειμματική παρακολούθηση

 Tweet
 Share
 Share
 Share
 Email
 Share
Η “Καθημερινή” βάφτισε την φίμωση της Χρυσής Αυγής ως... ελλειμματική παρακολούθηση
Μια αποστροφή στο άρθρο του δημοσιογράφου Άγγελου Στάγκου στην "Καθημερινή" αναδεικνύει τον κυνισμό και την υπεροψία με την οποία αντιμετωπίζει το σαθρό πολιτικό και μιντιακό σύστημα την Χρυσή Αυγή. Ο αρθρογράφος της "Καθημερινής" λοιπόν βρήκε έναν νέο τρόπο να χαρακτηρίσει τον παράνομο αποκλεισμό και την αντισυνταγματική φίμωση της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των "δημοκρατικών" ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, γράφει: "Σημασία έχει και η στάση της Χρυσής Αυγής που η ελλειμματική παρακολούθησή της την καθιστά terra incognita (άγνωστη γη), ενώ απειλεί να βγει τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη στις επόμενες εκλογές προς μεγάλη (δήθεν) έκπληξη του φωτισμένου ελληνικού λαού, των μίντια και του πολιτικού προσωπικού των κομμάτων του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου".
Θα ξεκινήσουμε τον σχολιασμό ανάποδα, από το δεύτερο μέρος του αποσπάσματος που είναι αληθινό. Η Χρυσή Αυγή όντως θα αναδειχθεί τρίτη πολιτική δύναμη στις εκλογές με ανεβασμένα ποσοστά και διευρυμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα. Το γεγονός αυτό αναγνωρίζεται πια από όλους και δεν θα είναι η πρώτη φορά που τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών θα σοκάρουν δήθεν το σύστημα, αφού αυτοί ξέρουν πολύ καλά εκ των έσω τα νούμερα των δημοσκοπήσεων. Ο κ. Στάγκος δεν μας λέει κάτι καινούριο.
Για το πρώτο μέρος όμως αναρωτιόμαστε πού ζει και σε ποιον απευθύνεται; Ο δημοσιογράφος της "Καθημερινής" προφασίζεται πως η Χρυσή Αυγή είναι άγνωστη γη (;) λόγω ελλειμματικής παρακολούθησης! Η Χρυσή Αυγή εδώ και τρεις δεκαετίες κάνει έναν δημόσιο πολιτικό Αγώνα μέσα από συγκεντρώσεις, φυλλάδια, την εφημερίδα και την ιστοσελίδα της. Οι πάγιες θέσεις του Κινήματος για όλα τα Εθνικά και Κοινωνικά θέματα της Πατρίδας είναι δημόσια αναρτημένες στο διαδίκτυο.
Ιδιαίτερα από το 2012 και μετά την είσοδο των Ελλήνων Εθνικιστών στην Βουλή το πρόγραμμα, οι θέσεις και οι απόψεις των Χρυσαυγιτών είναι καταγεγραμμένες μέσα από χιλιάδες (στην κυριολεξία) ομιλίες και ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο. Και ύστερα από όλα αυτά η "στάση της Χρυσής Αυγής" σύμφωνα με την "Καθημερινή" είναι... terra incognita!
Αντί να ομολογήσουν όλα τα ΜΜΕ ανεξαιρέτως πως εδώ και χρόνια, κανάλια και φυλλάδες, δημόσια και ιδιωτικά, αποκλείουν, συστηματικά φιμώνουν και παράνομα συκοφαντούν κατά παράβαση κάθε κανόνα δεοντολογίας και πολυφωνίας την Χρυσή Αυγή, κάνουν λόγο για... ελλειμματική παρακολούθηση. Την οποία οι ίδιοι πραγματοποιούν, για να μην ακούγεται η φωνή της Χρυσής Αυγής.
Αλλά γιατί να το πουν; Τους συμφέρει; Προφανώς όχι! Δεν πειράζει όμως, ο Ελληνικός Λαός έχει αφυπνιστεί και δεν περιμένει από τα... ελλειμματικά τους κανάλια να ενημερωθεί.