Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Ελένη Ζαρούλια: Ξεπουλήσατε την Ελλάδα στους ξένους! ΒΙΝΤΕΟ
























Η Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για την κύρωση της παράτασης της αποικιοκρατικής σύμβασης για το αεροδρόμιο των Σπάτων, τονίζοντας πως η εθνομηδενιστική κυβέρνηση έχει ξεπουλήσει την Πατρίδα μας στους ξένους και σημειώνοντας την θέση της Χρυσής Αυγής για επαναλειτουργία του αεροδρομίου του Ελληνικού.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία: 

"Μετά την τοποθέτηση του κ. Μανιάτη δεν αντιλαμβάνομαι, γιατί δέχθηκε το σώμα να συνεδριάσουν δύο Ολομέλειες και μία τόσο σημαντική όπως είναι αυτή, να μην μεταδίδεται ζωντανά.
Πριν αναφερθώ στο σχέδιο νόμου, θα ήθελα να αναφερθώ επιγραμματικά στα όσα σημεία και τέρατα συμβαίνουν εδώ μέσα στον "ναό της δημοκρατίας σας" -τέτοια δημοκρατία είχαμε καιρό να δούμε - το τρίτο πολιτικό κόμμα στερείται αντιπροέδρου, ενώ έχουν όλα τα κόμματα, του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», ακόμη και αυτά που δεν έχουν καν Κοινοβουλευτική Ομάδα! Τον τελευταίο καιρό μάλιστα γίνονται αλλαγές στον Κανονισμό για να τα φέρετε στα μέτρα σας.
Το τρίτο πολιτικό κόμμα, λοιπόν, αντιμετωπίζεται ρατσιστικά από όλο το «συνταγματικό τόξο» και κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου δεν προσέρχεστε να απαντήσετε στον κοινοβουλευτικό έλεγχο Βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το οποίο εκπροσωπεί ένα σεβαστό ποσοστό του εκλογικού σώματος. Άλλωστε, σας τα είπε και χθες ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, κ. Μιχαλολιάκος αλλά δεν ιδρώνει το μπολσεβίκικο αυτί σας.
Δεν είναι λίγες φορές που με τεχνάσματα φροντίζετε να ρίχνετε πίσω τους ομιλητές μας ακόμη και τον Γενικό μας Γραμματέα, τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, νομίζοντας ότι κάτι κάνετε… "αντίσταση κατά του φασισμού"... ανθρωπάκια.
Να γνωρίζετε όμως, ότι δεν έχετε καταφέρει απολύτως τίποτε, αντίθετα η δεδομένη επιτυχία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ότι στις επερχόμενες εκλογές παρ’όλο που την έχετε εξαφανίσει από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, παρ’όλο που της έχετε κόψει την Κρατική Χρηματοδότηση με φωτογραφικό νόμο ο οποίος καθίσταται αντισυνταγματικός, παρ'όλο που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε καμία τράπεζα, η Χρυσή Αυγή μόνο και μόνο επειδή εκφράζει την θέληση του Ελληνικού Λαού, θα έχει ανεβασμένα ποσοστά της και θα είναι με περισσότερους βουλευτές στα έδρανα της Βουλής!
Ας έλθω τώρα στο νομοσχέδιο…  Εισέρχεται προς ψήφιση στην ολομέλεια της βουλής η νομοθετική ρύθμιση με την οποία παρατείνεται για είκοσι επιπλέον έτη, μέχρι το έτος 2046, η παραχώρηση στους «επενδυτές», Καναδούς, εντόπιους και λοιπούς, του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών στα Σπάτα της Αττικής. Μια παραχώρηση δημόσιας περιουσίας, η οποία πασιφανώς αποβαίνει οικονομικά επικερδής σαφέστατα υπέρ του συνόλου των «επενδυτών» οι οποίοι απαρτίζουν την «Εταιρία Αεροδρομίου», εξαιρούμενου φυσικά του ελληνικού λαού και των οικονομικών συμφερόντων αυτού.
Φυσικά, πρωτεργάτης και πρωταίτιος και στο εν λόγω ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας του ελληνικού λαού και υπέρ των αλλοδαπών και εντόπιων κεφαλαιοκρατών, ήταν το 1993 η Νέα Δημοκρατία, το οποίο ξεπούλημα συνέχισε το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ το οποίο το 1995 υπέγραψε την σύμβαση παραχώρησης του αεροδρομίου η οποία κυρώθηκε με τον νόμο 2338/1995 με υπογράφοντα τον Λαλιώτη και στη συνέχεια το 2011 με υπογράφοντα τον Ευάγγελο Βενιζέλο με την υπ' αριθμόν 187 Απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων που μεταβίβασε στο εργαλείο ξεπουλήματος της χώρας μας και καταλήστευσης της δημοσίας περιουσίας μας, το  ΤΑΙΠΕΔ.  Αναλυτικά αναφέρθηκα στην Επιτροπή, η ιστορία είναι γνωστή, δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε.
Μετά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. λοιπόν, ήρθε και η σειρά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, να συνεχίσουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας του ελληνικού λαού. Η απευθείας ανάθεση χωρίς την διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού, ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του έτους 2017 με τις δύο συμβαλλόμενες πλευρές, το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. και οι μέτοχοι του διαχειριστικού εταιρικού προσώπου, να καταλήγουν ότι για τα 20 επιπλέον έτη της εκμετάλλευσης του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών έως το έτος 2046, οι «επενδυτές» θα έπρεπε να καταβάλουν το ποσό των 484 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή περίπου 24,2 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος και ο ελληνικός λαός θα ζημιωνόταν κατά 631 περίπου εκατομμύρια ευρώ.
Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2017 ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος υπέγραψε την σύμβαση με τους «επενδυτές» μετόχους του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών. Πλην όμως, ένεκα του γεγονότος πως δεν προηγήθηκε ανοικτός και διαφανής διαγωνισμός για την επέκταση της ισχύος της σύμβασης, κάτι το οποίο σύμφωνα με το ενωσιακό δίκαιο προσιδιάζει σε κρατική ενίσχυση, παρενέβη η Κομισιόν που ζήτησε να αποσταλεί η εν λόγω συμφωνία, προκειμένου να την ελέγξει ενδελεχώς η Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (DG COMP).
Και τι διαπίστωσε η Κομισιόν; Συνειδητή και συμφωνημένη προσπάθεια υποκοστολόγησης του τιμήματος από αμφότερες τις δυο συμβαλλόμενες πλευρές, ελληνικό δημόσιο και «επενδυτές» μετόχους, κάτι σαν συμπαιγνία δηλαδή και έτσι η Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Κομισιόν υποχρέωσε τα συμβαλλόμενα μέρη, το Ελληνικό Δημόσιο δηλαδή την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τους Καναδούς και εντόπιους ιδιώτες «επενδυτές», να επαναπροσδιορίσουν το τίμημα αυξάνοντάς το σε ποσοστό περίπου 127%, δηλαδή στο ποσό του 1.115.000.000 ευρώ και με τους αναλογούντες φόρους περίπου στο 1,382 δισεκατομμύρια ευρώ.
Το τίμημα ορίστηκε με βάση εσφαλμένα στοιχεία - ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ-  τα οποία σε καμία περίπτωση δεν αντικατόπτριζαν την πραγματική λειτουργική και οικονομική κατάσταση και εικόνα του Διεθνούς Αεροδρομίου. Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν δεν ήταν διαφανείς και εγείρουν ερωτηματικά. Αντίστοιχες διαδικασίες κινήθηκαν και στην αρμόδια Επιτροπή που μας δημιουργούν πολλά ερωτήματα. Και η πρώτη αιτία έγερσης του ερωτηματικού είναι η επιλογή της Επιτροπής να μην καλέσει τους εμπλεκόμενους φορείς. Σαφώς και αποτελεί υποχρέωση της Επιτροπής να καλέσει σε ακρόαση τους φορείς. Ιδίως σε αυτήν την περίπτωση και όπως αυτή εξελίχθηκε. Και το δεύτερο ερώτημα το οποίο εγείρεται εδώ αφορά τον λόγο για τον οποίο δεν κλήθηκαν οι φορείς.
Μήπως η επιλογή αυτή έχει σχέση με την επιστολή την οποία είχε στείλει στις αρχές του Ιανουαρίου 2019 προς την κυβέρνηση, ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αεροδρομίου προκειμένου να του δοθούν εξηγήσεις για την καθυστέρηση της υπογραφής και της κύρωσης της εν λόγω συμφωνίας από τη Βουλή;
Στην επιστολή λοιπόν που απέστειλε ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών στις 4 Ιανουαρίου 2019 στον υπουργό Οικονομικών και την κοινοποίησε στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. μέμφεται την κυβέρνηση και καταδεικνύει τις συνέπειες της αδράνειας την κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μια απαραίτητη παρένθεση: Στο ΤΑΙΠΕΔ διευθύνουσα σύμβουλος είναι Ράνια Αικατερινάρη, κόρη της πρώην βουλευτού Ασημίνας Ξηροτύρη- Αικατερινάρη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία παραπέμφθηκε και δικάζεται στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων για το κακούργημα της απιστίας με την προκληθείσα ζημιά να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ και ειδικότερα αφορά στο χρηματικό ποσό των 74 εκατομμυρίων ευρώ για ένα έργο-φάντασμα της ΔΕΗ στην Ρόδο. Η Χρυσή Αυγή είχε ρωτήσει στο παρελθόν, αν αυτά αληθεύουν, αν έχει γίνει η δίκη, αν έχει καταδικαστεί. Καταθέτω στα Πρακτικά τις επίκαιρες ερωτήσεις που ουδέποτε απαντήθηκαν από τους "δημοκράτες", καθώς και το σχετικό βούλευμα.
Τι έχουμε εδώ λοιπόν; Έχουμε το ΤΑΙΠΕΔ με μία υπόδικο Διευθύνουσα Σύμβουλο και τον κ. Τσακαλώτο, ο οποίος υποκοστολογεί μία σύμβαση, Μήπως έχουμε ενώπιόν μας μια εγκληματική οργάνωση; Πρόκειται περί τυχαίου γεγονότος; Πρόκειται πραγματικά περί αδράνειας; Πρόκειται περί σκοπίμων ενεργειών; Περί συμπαιγνίας; Θα το καταδείξει ο χρόνος και τα γεγονότα σύντομα.
Επίσης, όπως ανέφερα και στην Επιτροπή, πολύ σημαντικό ζήτημα προκύπτει ένεκα της επιχειρούμενης παράτασης που δίνεται μέσω της παρούσας Κύρωσης. Παράλληλα, λοιπόν, παρατείνεται έως το έτος 2046 και το κλείσιμο του αεροδρομίου του Ελληνικού και το απίστευτο μονοπώλιο του Ιδιωτικού Αεροδρομίου των Σπάτων σε βάρος των εθνικών και αεροπορικών συμφερόντων και αναγκών της χώρας. Και όμως σήμερα, εν έτει 2019, υφίσταται ακόμη αεροδρόμιο στο Ελληνικό.
Στην Επιτροπή αναφέρθηκα στον νόμο 2338/1995 για το κλείσιμο του αεροδρομίου του Ελληνικού ο οποίος δεν λέει «την κατάργησή του», αλλά παρατείνεται η παύση λειτουργίας του αεροδρομίου Ελληνικού μέχρι το 2046, αφού εξασφαλίζεται ότι το ελληνικό δημόσιο θα εξασφαλίσει ότι κατά τη διάρκεια της συμβατικής περιόδου «…ουδέν νέο ή υπάρχον αεροδρόμιο θα καταστεί διεθνές…», δηλαδή με εμπορική εκμετάλλευση αεροσκαφών 20 ή περισσοτέρων θέσεων, γραμμών εσωτερικού κ.λπ.. Για οικονομία της συζήτησης καταθέσω στα πρακτικά την σχετική Απόφαση 1938/2010 του Δ' Τμήματος ΣτΕ.
Αποδεικνύεται με κάθε ενέργεια σας, πως πράγματι είστε όλοι το ίδιο. Ανθέλληνες σε όλο το μεγαλείο σας. Ο χαρακτηρισμός αυτός σας αποδίδεται ένεκα των ενεργειών σας, οι οποίες στο σύνολό τους εξυπηρετούν τα αλλότρια οικονομικά συμφέροντα και σε καμία περίπτωση τα οικονομικά και εθνικά συμφέροντα της Πατρίδας μας και του ελληνικού έθνους.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ζητά την τροποποίηση των παραπάνω συμβατικών όρων, ώστε η Αθήνα να πάψει να είναι τριτοκοσμική αποικία, αλλά να διαθέτει ανά πάσα στιγμή το εναλλακτικό πολιτικό αεροδρόμιο στο Ελληνικό, όσο ακόμη αυτό παραμένει ανέπαφο και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, να υποδεχθεί ξανά πτήσεις. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα υπέρ της επαναλειτουργίας του αεροδρομίου στο Ελληνικό. ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ επί της Αρχής και επί του συνόλου το Σχέδιο Νόμου.
Η Νέα Δημοκρατία είναι ΣΥΡΙΖΑ! Έχει ψηφίσει το 60% των νομοσχεδίων του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ ψήφισε το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ τον Αύγουστο του 2015. Ψήφισε το ισλαμικό τζαμί στον Βοτανικό που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων. Ψήφισε την αλλαγή φύλου μέχρι και σε 15χρονα παιδιά. Ψήφισε την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες. Συμφωνεί με την κατάργηση των Θρησκευτικών στα σχολεία. Συμφωνεί με τον χωρισμό Εκκλησίας-κράτους και σιωπά στα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ. Συμφωνεί με την δημιουργία "hot spot" για λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας. Συμφωνεί με την δράση ξένων πρακτόρων ΜΚΟ στην Πατρίδα μας. Καταδίκασε ως φασίστα τον Ορμπάν στο Ευρωκοινοβούλιο μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έκλεισε στην φυλακή Έλληνες Εθνικιστές Βουλευτές παρανόμως και χωρίς στοιχεία, επειδή της έκοβε ψήφους μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ.
Έχει κόψει παρανόμως την κρατική χρηματοδότηση στο τρίτο κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το 2013 μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ με φωτογραφικό και αντισυνταγματικό νόμο. Σιωπά ένοχα στην δολοφονία δύο νεαρών Εθνικιστών, του Μανώλη Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη. Ψήφισε τον αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος ποινικοποίησε την γνώμη όλων μας. Η ΝΔ θέλει σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ ήταν αντίθετη με τα συλλαλητήρια μέχρι που είδαν τα εκατομμύρια του Λαού κι έτρεξαν για τα ψηφαλάκια. Όταν έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ την συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή τους είπαμε να κάνουν πρόταση μομφής. Το αρνήθηκαν!
Καταθέσαμε ένσταση αντισυνταγματικότητας για την συμφωνία των Πρεσπών και ότι πρέπει να ψηφιστεί από 180 Βουλευτές. Την καταψήφισαν! Ενώ ο Δένδιας ούρλιαζε στην Βουλή με τα σάλια του να εκτοξεύονται από την λύσσα ότι η ΝΔ δεν συμπράττει με τους φασίστες. Ενώ με τους κομμουνιστές συμπράττει μια χαρά! Ο δε Δένδιας αποθεώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ καταχειροκροτούμενος. Τους ζητήσαμε να αποτρέψουν την προδοσία και να παραιτηθούν μαζί με το ΠΑΣΟΚ και εμάς για να πάει η χώρα σε εκλογές σε όλη την Επικράτεια, οπότε και θα κατέρρεε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το αρνήθηκαν και αυτό! Κάναμε πρόταση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, το αρνήθηκαν. Όχι... η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Είναι χειρότερη από τον ΣΥΡΙΖΑ! Είναι ένα κόμμα απατεώνων και προδοτών, ένα κόμμα που εξαπατά τους ευκολόπιστους Έλληνες συντηρητικούς ψηφοφόρους εδώ και 45 χρόνια!