Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Ψήφο στους λαθρομετανάστες θέλει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα - ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίζοντας πολύ καλά ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο της Αθήνας Νάσος Ηλιόπουλος ότι δεν θα βρει «ούτε την ψήφο του» στις κάλπες της 26ης Μαΐου, κατέφυγε στις… ξένες δυνάμεις.
Τι εννοούμε; Ο Ηλιόπουλος, ακολουθώντας κι αυτός την γραμμή πολυπολιτισμικότητας του εθνομηδενιστικού κόμματος στο οποίο ανήκει, έκανε δηλώσεις στις οποίες ζήτησε να ψηφίζουν οι (λαθρο)μετανάστες στις δημοτικές εκλογές! 

Μια κυβέρνηση κι ένας υποψήφιος που αρνούνται να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού, αλλά επιθυμούν με φανατισμό να ψηφίζουν οι «μετανάστες» που βρίσκονται στην Χώρα μας. Κι αυτό γιατί, όπως είπαμε και προηγουμένως, ο Ηλιόπουλος γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα βρει «ούτε την ψήφο του» στις επόμενες δημοτικές εκλογές και έτσι ευελπιστεί ότι οι ερχόμενοι από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν και αλλού θα καλύψουν την «χασούρα».
Ό,τι κι αν λέει, ό,τι κι αν κάνει ο αποτυχημένος αυτός συριζαίος, ας ετοιμάζει από τώρα τις δηλώσεις του για το βράδυ της 26ης Μαΐου, όταν θα προσπαθεί να εξηγήσει την πανωλεθρία του, πολύ περισσότερο όμως να δηλώνει κι αυτός την συμπαράστασή του στον «αγώνα κατά του φασισμού και του ρατσισμού», καθώς η είσοδος του υποψηφίου της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Ηλία Κασιδιάρη, στον β’ γύρο θα τον αναγκάσει (κι αυτόν) σε πανικόβλητες δηλώσεις.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ