Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Άγριο γιουχάρισμα στους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του Σύριζα στην Κατερίνη - ΒΙΝΤΕΟ

Άγριο γιουχάρισμα στους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του Σύριζα στην Κατερίνη - ΒΙΝΤΕΟ

Την ατυχή έμπνευση να πραγματοποιήσουν εκδήλωση (κλειστή βεβαίως και με… face control) στην Κατερίνη είχαν οι ανθέλληνες υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Σύριζα, Αρβανίτης και Νικολαΐδης.
Έξω από το Επιμελητήριο, όπου έγινε η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, πραγματικοί Μακεδόνες περίμεναν τους ανθέλληνες και τους «έλουσαν» με κοσμητικά επίθετα, παρά την έντονη παρουσία των αστυνομικών αρχών και τις γνωστές πρακτορίστικες μεθόδους των προληπτικών προσαγωγών.

Οι συριζαίοι, μάλιστα, ήταν εξόχως προκλητικοί, πίσω από τις πλάτες των αστυνομικών, ενώ ο γνωστός ανθέλληνας Αρβανίτης τραβούσε επιδεικτικά βίντεο τους συγκεντρωμένους Μακεδόνες, προφανώς για να δώσουν το υλικό αργότερα στο παρακράτος.
Τελικά, μετά την λήξη της τρεις κι ο κούκος συγκέντρωσης των συριζαίων, οι παριστάμενοι αποχώρησαν συνοδεία αστυνομίας, αφού οι Μακεδόνες βρίσκονταν ακόμα έξω από τον χώρο της συγκέντρωσης και τους αποδοκίμασαν εκ νέου.
Έρχεται το τέλος της ανθελληνικής κυβέρνησης Σύριζα και η ώρα να επιστρέψουν τα γκρουπούσκουλα του ροζ μαρξισμού στο 3%, μακάρι και παρακάτω. Στα ιερά χώματα της Μακεδονίας μας πάντως, δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους.