Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Εν κρυπτώ οι συζητήσεις για τις αλλαγές στα βιβλία ιστορίας - Ετοιμάζουν νέα προδοσία οι συριζαίοι!

Εν κρυπτώ οι συζητήσεις για τις αλλαγές στα βιβλία ιστορίας - Ετοιμάζουν νέα προδοσία οι συριζαίοι!

Όπως διαβάζουμε, στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνάντηση της Μικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων μεταξύ της Ελλάδας και των Σκοπίων για τα ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά ζητήματα της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Μάλιστα εκδόθηκε και κοινό ανακοινωθέν, το οποίο και σας παραθέτουμε:

«Η Τρίτη Συνάντηση της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 12 και 13 Απριλίου 2109, σε φιλικό, εποικοδομητικό και θετικό κλίμα. Υπήρξε πρόοδος ως προς τους στόχους που έχουν τεθεί αναφορικά με το έργο της Επιτροπής.
Τα συμπεράσματα της Δεύτερης Συνάντησης συζητήθηκαν εκ νέου και επανεπιβεβαιώθηκαν.
Αμφότερες πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν την εφαρμογή της εντολής που τους ανατέθηκε δυνάμει της Συμφωνίας των Πρεσπών και σε εναρμόνιση με τις σχετικές αρχές και στόχους της UNESCO και του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Συζητήθηκαν τα αναλυτικά σχολικά προγράμματα των δύο πλευρών, καθώς και ζητήματα σχετικά με τα βιβλία ιστορίας.»
Από το κοινό ανακοινωθέν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα και με σαφήνεια δύο πράγματα:
Α) Τα ελληνικά βιβλία της ιστορίας βρίσκονται στο στόχαστρο, παρά τις διαβεβαιώσεις των συριζαίων, γεγονός που δείχνει πως οι εθνοπροδότες ετοιμάζονται για μία «Συμφωνία των Πρεσπών» και για τα βιβλία της ιστορίας.
Β) Το γεγονός πως ουδέν ανακοινώνεται για αυτές τις συναντήσεις που γίνονται εν κρυπτώ μας δείχνει πως το μέγεθος της προδοσίας θα είναι τεράστιο, αλλά και ότι θα προσπαθήσουν να το περάσουν στον κόσμο ως «εξορθολογισμό» του προγράμματος.
ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!